Blog

Sådan fandt jeg en god revisor i København til min webshop

Det er vigtigt at man har en god revisor som kan vejlede en igennem økonomien. Det er sådan set lige meget hvilken type forretning man har og om den er online eller fysisk baseret. Økonomien skal der bare være styr på.

Læs med her for at se hvordan jeg selv fandt frem til min nuværende revisor i København til at hjælpe mig med at administrere min webshop.

Jeg dannede mig et overblik

Det første jeg gjorde var at danne mig et overblik over mine muligheder. Jeg vidste jo, at jeg skulle have en revisor i København. Og hvis jeg skulle vælge en af disse mange revisorer, så var det først og fremmest essentielt at jeg vidste hvilke muligheder det var jeg valgte imellem.

Jeg brugte en del anmeldelser fra tidligere kunder og lignende for at finde frem til det rette. Og på den måde fandt jeg frem til en revisor i København, som jeg er blevet rigtig glad for. Se mere her hvis du vil se hvilken revisor i København, jeg benytter i dag. Jeg valgte specifikt denne revisor, fordi de havde fået meget gode anmeldelser og jeg oplevede en god kundeservice, da jeg selv begyndte at bruge dem.

Prisen kom i anden række

Prisen naturligvis noget, når man skal benytte sig af en ny service. Og det er da også noget man lige skal tænke over, hvis man skal finde en revisor i København eller en anden dansk by. Men for mit vedkommende var det noget der kom i anden række.

Da jeg ledte efter en revisor i København, så fokuserede jeg først og fremmest på at finde en revisor, som gav valuta for pengene og kunne byde en god kundeservice. Det var de vigtigste elementer for mig.