Blog

Mine tanker om mande blogs?

Det er ikke en stor hemmelig at jeg engang imellem læser mande blog, altså blogs der henvender sig til kvinder. Det er sjovt at se hvad mændene skriver om os piger, omvendt tror jeg ikke altid mændene syntes det er sjovt at læse hvad vi syntes om dem 😉

Derfor har jeg lavet en lille liste med de mandeblogs jeg selv læser og hvorfor jeg læser dem, så here goes.

Bedste internationale blog:

I am Alpha M

Er i virkeligheden ikke den direkte mande blog, men mere en vlog på YouTube hvor Aaron Marino som er en meget karismatisk mand fortæller om alt det en mand skal vide, både om det modsatte køn, tøj, biler og Grooming. Han er meget entusiastisk og kan måske forstille mig han ikke er alles top favorit person, men en ting man ikke kan tage fra ham er at han ved hvad han snakker om og han har styr på moden og laver gode videoen. Desuden ejer han en frisørsalon i hans hjemby sammen med hans kone men også flere brands af parfume og solbriller.

 

Bedste danske blog:

Almandak.dk

Er meget modsat Alpha M, de er helt nede på jorden og snakker i et tempo hvor jeg selv kan følge med. Almandak.dk består af 2 mænd og deres kvindelige modstykke. Det der gør deres blog så fed er at det ikke kun er mænd der skriver til mænd men også får pigens synspunkt med i deres artikel. En af de artikler dette viser perfekt er deres artikel eller om man vild Berlin Guide.

De fleste Berlin guides er af kvindelige bloggere som viser de bedste instagram stede, de bedste cup capes og hvor der er bedst at få en latte. Der er Almandak anderledes, de snakker om hvor der er store bøffer, hvor man kan se en virkelig flot biludstilling/museum og hvor man går i byen. Jeg vidste f.eks. Ikke at den mest notoriske natklub i verden lå i Berlin. Alt i alt en fed blog som er et godt modspil til alle de andre kvindeblogge der ude.

Det er faktisk mine 2 yndlingsbog, der er andre men de handler mest om gear og grej og de er blandet andet sider som yndlingsbog og undrede som begge er vildt smukt (kan man sige det om en hjemmeside) designet og simple men også bare har de fedeste produkter som jeg ved manden her hjemme altid går og drømmer om.

Men alt i alt, så er der altid meget godt som kvinde lige at lurer på den mandeblog der findes der ud, mest så vi kan se om de snakker pænt om os, men også for at se hvad der sker i deres verden og så kunne det jo være man blev klogere på vejen.