Blog

Fem gode råd til ude pasning

Igår sendte jeg mine søde unger på ‘weekend’ hos deres Mormor og Onkel. Det vil også sige, at jeg fra meget tidligt har haft det privilegium at kunne holde totalt fri engang imellem og få passet mine børn. Det tror jeg kan være godt for alle også hvis man ikke er alene om børnene. Derudover kan man også have brug for engang i mellem at have noget kæreste tid med sin partner.

Littlerecycle.dk har samlet 5 gode råd til hvordan du kommer godt i gang med at få passet ude:

 

Sørg for at det er nogle du stoler på der skal passe – det gør dig tryg, når du skal efterlade din eller dine lille guldklumper.

 

Træn pasning – du kan ikke forvente at pasning med overnatning bliver en succes fra første gang, start med pasning hjemme hos dig selv, derefter en eftermiddag hjemme hos passeren, måske med en lille lur, så barnet for mere og mere tillid til passer.

 

Vær klar til at komme og hente hvis det ikke går – det er vigtigt at du ikke er langt væk første gang du får puttet med overnatning. Du ved ikke hvordan dit barn reagerer og for din egen skyld kan det være godt at være klar til udrykning (og sørg for at den der skal passe ved at de skal ringe hvis overnatning ikke går i stedet for at holde ved af frygt for fiasko.

 

Vær konsekvent – det behøver ikke at være en gang om ugen, men det er en god ide at børnene løbende bliver passet ude, så de vænner sig til det. På den måde lære de også at socialisere sig med andre mennesker, når du ikke er der til at svare for dem.

 

Øg antallet af overnatninger langsomt – der er mange eksperter der anbefaler at man max sover det antal nætter ude som barnet er i alder. Det synes jeg er en fin regel som udgangspunkt. Og hvis man øger det skal man altid være klar til at hente dem hjem igen, hvis det ikke går.

 

Jeg håber I kan bruge mine råd og ønsker jer en fantastisk weekend <3

 

Skal du have forny ungernes garderobe, så kan du nemt og billigt gøre det hos os. du kan finde mere end +2000 styles indenfor brugt babytøj og brugt børnetøj og der kommer mere til hele tiden, så vi tør godt love dig at du helt sikkert kan finde noget babytøj eller børnetøj som vil passe dit barn. Du vil typisk kunne finde styles fra kendte mærker som adidas, puma, hummel, nike, vrs, h&m og mange andre til under 30 kroner pr del, så der er altså mange penge at spare.

 

Se hele vores store udvalg af brugt babytøj og brugt børnetøj her.