Blog

Isterninger: Den vigtigste ingrediens i min cocktailfest

I sidste uge holdt jeg en fantastisk cocktailfest! Jeg har længe drømt om at samle alle mine venner til en festlig aften, da Corona jo længe har gjort det til en umulighed. Derfor inviterede jeg 50 venner og veninder til en aften i festens tegn, da det blev muligt.

Der var selvfølgelig meget planlægning forinden cocktailfesten. Jeg skulle sørge for lokation, mad, cocktails og musik. Jeg ville selvfølgelig have det bedste af det bedste – også når det kom til drinks og cocktails. Jeg kontaktede derfor Isklart for at bestille isterninger.

 

Her fandt jeg da hurtigt ud af, at jeg havde brug for en meget større mængde isterninger, end jeg lige havde regnet med!

 

Derfor skal du ikke glemme isterningerne

Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg altid følt mig lidt snydt, når bartenderen fyldte min cocktail med isterninger. Jeg ville jo hellere have noget for pengene og få den serveret mest muligt af alt det gode …

Isklart forklarede mig så, at det faktisk er for min egen skyld, at bartenderne fylder godt på med isterninger. Det giver en meget bedre smagsoplevelse!

Derfor valgte jeg selvfølgelig at købe isterninger i massevis. Mine gæster skulle i hvert fald ikke have cocktails, der ikke var kolde nok! Jeg må da indrømme, at jeg også godt kunne fornemme, at cocktailsene egentlig var bedre, når der masser af isterninger.

 

Så mange isterninger brugte jeg

Nu hvor du har hørt, at cocktailsene helst skal fyldes med isterninger, undrer du dig måske over, hvor mange isterninger jeg så fik brugt.

 

Det var trods alt en stor fest med 50 gæster, og det var vigtigt for mig, at de ikke manglede noget. Hold fast … jeg valgte simpelthen at købe 75 kg is! Det lyder nok af ret meget. Men det var i den grad det værd, for der var ikke en eneste gæst, der gik tørstig hjem.

 

Det er også første gang, jeg har brugt så mange isterninger til en fest. Jeg kunne dog også fornemme, at gæsterne satte pris på, at de ikke behøvede at spare på dem!

 

Mit bedste råd til din fest

Det, jeg gerne vil sige med dette blogindlæg, er, at du ikke nedprioriterer isterninger til din fest. Den fejl har jeg lavet mange gange før, da jeg ikke selv vidste, at de var så vigtige i en cocktail.

 

Så hvis du står over for en fest med mange gæster, vil jeg i den grad anbefale, at du ser på dine muligheder for at købe isterninger. Du skal i hvert fald ikke kaste dig ud i at lave dem selv.

Det bliver et værre rod, når man laver dem selv (tro mig, jeg har prøvet). For det første skal du fylde alle isterningeposerne – og det kan godt tage laaang tid! For det andet skal du rode med poserne, når cocktailsene skal laves. Kan du forestille dig, hvor langsomt det gik?

Alt i alt vil jeg råde dig til at få købt nok isterninger – af et firma, som du kan regne med.