Blog

Mine råd til praktiske cykler til byen

Er du en rigtig storbykvinde, som ligesom en rigtig storby-borger altid tager cyklen, når du skal noget? I Danmarks store byer, eksempelvis København og Aarhus, er der cykler overalt, fordi det netop er en rigtig smart og praktisk måde at komme rundt på. Og ikke nok med at det er praktisk i forhold til at komme rundt, så kan cyklen faktisk også stille mange andre behov, som man nu kunne have.

Det kan eksempelvis være, at man er interesseret i en cykel, som også skal kunne transportere sine børn frem og tilbage fra børnehave. Eller måske en ladcykel, så du altid kan tage gode genbrugsfund med dig rundt omkring. Der er mange forskellige typer af cykler, som man kan få behov for inde i byen, og her er mine gode råd, når det kommer til praktiske cykler til storbykvinden.

Hvad er dine cykelbehov?

Når du skal vælge din næste cykel, bør du først og fremmest tænke lidt over, hvad det rent faktisk er, den skal bruges til, og om du har nogle behov ud over det sædvanlige. Det kan være, at du som udgangspunkt skal starte med at kigge på nogle damecykler fra Kildemoes, så du kan få lidt inspiration til, hvad du rent faktisk har brug for.

Hvis det eneste, du regner med at bruge din cykel til er at komme frem og tilbage mellem de forskellige steder i byen, så bør du blot gå efter en ganske almindelig cykel, som dog er lækker at sidde på, og som kan leve op til dette behov, du har.

Det kan også være, at du har nogle cykelbehov, som er lidt ud over det sædvanlige. Måske har du nogle børn, som gerne skal fragtes til børnehave eller til andre aftaler. Så skal du naturligvis have en cykel, der fungerer praktisk i forhold til dette behov. Og hvis du som tidligere nævnt er vild med at gå på genbrugsjagt, eller ofte har gang i projekter, så kan det være en god ide med en slags ladcykel, så du har rig mulighed for at have lidt at hvert med rundt.

Kombiner praktisk med smart og moderne

Når du har fundet ud af, hvilke behov du har og hvilken type cykel, du skal kaste dig ud i denne gang, vil jeg også råde dig til at tænke lidt over design, hvis du altså går op i den slags. Naturligvis er det vigtigste, at den skal have et praktisk formål, og det skal leve op til det – men hvis du har mulighed for det, så skader det bestemt ikke, hvis den også ser lidt smart ud. Det kan være, at den har en fed farve eller et sjovt mønster. Det er nemlig altid fedt, når man kan kombinere noget praktisk med noget, der er flot.