Blog

Hæklede og strikkede barselsgaver

Når der er små vidundere på vej, er det vigtigt at være forberedt med en masse små detaljer. Indkøbslisten er lang med barnevogn, seng, ble, tøj og meget mere. Der er dig også en masse så detaljer som skal være på plads. Det er både små beklædninger, sengetøj, legetøj og en masse små tilbehør til deres seng og barnevogn.

Beklædninger til deres små hænder, hoved og fødder

Det er en rigtig god ide at skaffe nogle små handsker til deres nuttede hænder, en nuttet hue og et par hæklede sko. Det er vigtigt at babyer ikke fryser og bliver syge.

Der kan hækles små beklædninger som undertøj, og måske endda forkælelse med et babytæppe. Du kan hækle små cardigan og bukser som de kan have på fra når de allerede er 3-4 måneder.

Musikdåse

Musik dåse med optræk som kan du kan hækle inde i et mønster som dyr eller blomster. Det er dejlig afslappende for babyer når de ligger i deres små senge.

Rasleboks

Rasleboks som er hæklet ind i en sommerfugl eller lille frø. Babyer elsker små legetøj som giver lyde. Husk at købe baby tilbehør som er godkendt til babyer.

Suttesnor

Suttesnor er godt at lave hvis dit barn bruger sut. Det er altid en stor udfordring at finde sutten som bliver væk. Men en suttesnor er sutten altid i nærheden. Her er det en god ide at købe en silikone ring og en seleclips.

Kraver/hagesmæk

Babyer savler meget og får hurtig våde beklædninger. Det er en rigtig god ide at give dem en hagesmæk på. Det tager det værste. Du kan evt. hækle en hagesmæk i noget bomuldsgarn som både er slidstærk og egnet til babyer.

Sutteklud

Det er en god ide at hækle en sutteklud hvis dit barn er vil bide og sutte på ting. Det sker i forbindelse med deres første tænder, at de vil bide på alt. Her kan du med ro hækle en sutteklud i evt. noget bomuldsgarn som dit barn kan have munden uden bekymringer.

Hæklet amigurumi

Babyer elsker legetøj fra når de er helt små. Du kan evt lave nogle hæklede små dukker eller amigurumi. Her kan du købe noget fyldevat, sikkerhedsøjne og måske rasleboks hvis den skal lyde af noget.

Opskrifter til baby

Du kan lave en masse af de projekter som freestyle og selv improvisere. Det er altid en god ide at være opfindsom. Det giver altid mere tilfredshed og selvtillid. Du kan også finde en masse gratis opskrifter til baby projekter online. Se blandt andet en gratis strikkeopskrift på en suttekæde her.

Du kan finde en masse gratis strikke og hækleopskrifter hos Garnstudio.com Her kan du filtrere opskrifter efter strikkefasthed, garn type og køn.