Blog

Store børne paraplyer der skifter farve i regnvejr

Med alle disse forskellige farver på de store børne paraplyer er den mere end passende til børn. Selveste håndtaget er endda også rødt, så det passer sammen med resten af paraplyens farver. Man kan derfor fornemme et meget tydeligt farveskema, hvor der er mest fokus på den mærke farve. Dertil passer de farvestrålende dinosaurusser også godt, især når de bliver udsat og regn og ændrer sig til grå og orange på store børne paraplyer.

Køb her store børne paraplyer farveskift i regnvejr

Hvis man er træt af kedelige og ensfarvede paraplyer, så er det på tide, at man prøver noget nyt. Hvis man har et barn, der er glad for farver, så er en børneparaply nemlig det helt perfekte valg.

Paraplyen bærer et unikt design, der med sikkerhed vil fange interessen hos langt de fleste. Med store dinoer, andre forhistoriske dyr månen og et sceneri med palmer og buske fra fortiden i baggrunden står den meget ud, når man bare ser den i den helt normale tilstand. Den er flot pyntet med en stærk sort farve sammensat med den orange og turkise lyse brune farve fra de store dyr, der også pryder de store børne paraplyer.

Store børne paraplyer fra serie med 14 forskellige

Hvis man tager paraplyen med ud i regnvejret, kan man pludselig se, at der er noget, der ændrer sig. De flotte dinosaurusser på paraplyen ændrer straks farver så snart regnen rammer dino paraply.

I stedet for en hvid flyvende dinosaurus, så kommer den til at skift farve til skrigende orange, de før kedelige hvide dinosaurusser skifter til farlige farver. I stedet for en helt hvid Tyrannosaurus rex, så bliver den også mere grå og ligner mere en rigtig farlig dinosaurus som børn vil elske at vise frem.

Alt dette sker så længe, de store børne paraplyer befinder sig ude i regnen. Når den så kommer indenfor igen og bliver tør, så går farverne tilbage til udgangspunktet.

Sjov og anderledes store børne paraplyer her kun 169 kr.

Paraplyen er tydeligt beregnet til en yngre forbruger, da den kun måler 60 cm gange 70 cm. Det er en størrelse, der er passende til yngre børn, der ønsker en paraply. Det er dog anbefalet, at børn ikke benytter sig af paraplyen, hvis de er under 3 år gammel.

I det tilfælde bør en ældre person holde de store børne paraplyer i stedet for. Med en paraply på denne størrelse er det også nemt og praktisk at kunne fragte den med rundt, når man skal steder hen.

Køb en eller flere af de store børne paraplyer, her med dinosaurus. Denne mørke børne paraply skifter farve når den kommer ud i regnvejret. En rigtig god kvalitet paraply med fx Tyrannosaurus rex som fx er hvide inden døre og grå i regnvejr. Købes nu for blot 169 Kr gratis fragt med GLS.