Blog

Giv de digitale minder nyt liv i et gammelt format

Engang var det populært at fremkalde ens billeder og sætte det i fotoalbums. Så kunne man sidde sammen med familien og kigge tilbage på minderne. I dag bliver de fleste billeder lagt ind på mobilen eller computeren, og nogle gange når de ikke videre. Det er ikke længere særlig populært at få fremkaldt billeder og sætte dem ind i fotoalbums.

Gem minderne i en fotobog

Det er dog stadig populært at kigge tilbage på ens billeder og mindes gode tider og gode minder. I dag er det populært at lave fotobøger. Der kan man samle alle de billeder, som man gerne vil have i en fotobog. Dermed kan man tage fotobogen frem og kigge i den ligesom, hvis det var et fotoalbum.

Design din egen fotobog og gør den personlig

Når man laver en fotobog, så kan man selv vælge hvad størrelse, at fotobogen skal være i, og om det skal være med et hård omslag eller et blødt omslag.

Når man skal i gang med at lave en fotobog, så kan man selv vælge, om det er en, der skal laves på 5 minutter, eller om man vil lave den helt fra bunden af. Det tager tid at lave sin egen fotobog helt fra bunden af, men så bliver den også personlig. Ofte kan man vælge forskellige skabeloner, som man kan bruge. Det kan være skabeloner, hvor baggrunden forestiller noget med sommer eller fx med hjerter. Ved billederne kan man skrive en tekst, hvis man har behov for det. Så kan man blive mindet om, hvad det var for en begivenhed, det var, at billedet blev taget ved.

Man kan fx lave en fotobog for hvert år, der er gået.

Giv en god og personlig gave

En fotobog er ikke kun en god gave til en selv, men det kan også være en god gave til andre. Det kan fx være en gave til bedsteforældrene, hvor de får en bog fra deres børnebørn. Det er en god måde for bedsteforældrene at følge med i de oplevelser, som deres børnebørn får.

Det kan også være en god gaveide til personen, der i forvejen har alt. Der kan det være svært at finde på en gave. Men en god fotobog om ens venskab med personen, det er en god og personlig gave. Det kan også være en fin værtindegave, hvis man står og mangler sådan en.