Blog

Forevig den store dag med en bryllupsvideo

Bryllupsvideoer behøver ikke at være kedelige. Flere par finder stor værdi i at ansætte de rigtige videografer til deresbryllup, der er i stand til at producere en underholdende og unik bryllupsvideo.

Ansættelse af en professionel videograf er efterhånden ved at blive en essentiel del af hele arrangementet, men vil I have en enestående bryllupsvideo, er der flere ting, I skal huske på, såsom at fastlægge en stil for jeres bryllupsvideo. Pointen er at sikre, at bryllupsvideon passer til jeres personlighed. Den eneste måde at finde ud af, hvad der passer til jeres behov, er at snakke med din bryllups videograf om de aktuelle tendenser inden for bryllupsvideografi, så I kan træffe en informeret beslutning – og vigtigst af alt få det, I virkelig ønsker. Ved I ikke hvem, I skal have til at hjælpe dig med jeres bryllupsvideo? Jeg vil anbefale Grand Jour bryllupsvideoer.

 

Indie-stilen

 

Mens den teknologiske side af bryllupsvideografi er blevet forbedret i løbet af de sidste par år, er der stadig nogle vigtige øjeblikke, som skal tilføjes til bryllupsvideoen. Disse øjeblikke kan gøre det det færdige produkt langt bedre (såfremt de afspejler videografens kvalitet), og de kan fremstå som smukke transitioner under bryllupsfilmen. Pointen er ikke kun at fortælle historien om bryluppet, men at beskrive øjeblikkene – med følelser, for at give seeren en følelse af den kærlige bryllupsstemning, istedet for en simpel kærlighedshistorie. Det kan betyde, at videograferne skal bruge mere tid i redigeringsprocessen, men resultatet er det hele værd: I får en bryllupsvideo, der fremhæver jeres specielle dag, hvilket tillader jer at genleve dagen igen og igen.

 

Sjove og unikke effekter

 

3D konceptet bliver anvendt af flere og flere par i Danmark (især på Sjælland; se feks. denne fantastiske bryllupsvideo på Sjælland). En af dens mange fordele ved specialeffekter og musik, er den høje sans af kvalitet og finish, det kan give. Det følelsesmæssige materiale er nøglen i denne proces, men husk, at det kræver en større indsats i redigeringen, hvilket kan gøre det dyrere i slutningen. Det endelig resultat er dog ofte alle pengene værd.

 

Bryllups trailere

 

Dette er en spændende tendens, der bringer et dramatisk spin over de typiske bryllupsvideoer. For det meste er bryllupsvideoer episke kærlighedshistorier og dramatiske øjeblikke i kronologisk rækkefølge, med voiceover hist og her. Den nye form for bryllupsvideoer handler mere om, at give folk en smagsprøve på hvad de kommer til at opleve, mens de venter på din video i fuld længde. Hver bryllupsvideografs stil er forskellig, men mange vil fokusere på nogle følelsesmæssige øjeblikke som interaktionerne mellem bruden og brudgommen. For at fange de perfekte øjeblikke, skal I dog finde en erfaren videograf med et unikt sæt færdigheder og lidenskab, der kan få jer (og jeres gæster) til at huske de utrolige og intime øjeblikke under jeres bryllup.