Blog

Mine tanker om vinduespudsere

Jeg har faktisk længe tænkt, at det var lidt skamfuldt at få hjem til at holde hus og have udefra. Det er som om, at det er noget, man selv bør stå for, når man har sat sig i hus. Der er bare det, at der er rigtig mange pligter, som hører til det at have hus, som det ikke er særligt sjovt at udføre. En af mine absolutte hadesopgaver er at pudse vinduer. På et tidspunkt kom jeg til at tænke over, om livet ikke var for kort til, at jeg skulle bruge så lang tid på noget, jeg egentlig hader, når der var så meget andet fedt, jeg kunne lave.

Jeg har ændret mening

Det er vigtigt at sige højt, når man føler, der er noget, man har taget fejl af. Jeg synes, at det er en fejl af mig, at jeg førhen har haft tanken, at det absolut skulle være mig selv, der pudsede mine vinduer. Det er da for åndsvagt, at jeg skal bruge så lang tid på det, når jeg bare kan bestille nogle, der kan komme og gøre det for mig.

Hvem bruger jeg så?

Da jeg havde besluttet mig for, at jeg ikke længere selv gad at stå for rengøring af mine vinduer, så skulle jeg jo finde en vinduespudser, der kunne gøre det for mig. Det var her, jeg stødte på A-Polering, og jeg må virkelig sige, at de har imponeret mig. Hvis du mangler nogle til at komme og pudse dine vinduer, fordi du også er kommet frem til, at du ikke gider bruge din tid på det, så er det klart nogle, jeg vil anbefale.

Tid til alt det sjove

Efter jeg har fået hjælp til vinduespudsning, så føler jeg virkelig, at jeg har meget mere tid og overskud til at gøre lige det, jeg holder af. Jeg har f.eks. brugt noget af min tid på at male nogle af mine gamle møbler, der trængte til en kærlig hånd. Jeg er også kommet lidt i gang med at sy, hvilket jeg aldrig er sikker på, der ville være startet, hvis det ikke var fordi, jeg havde fået hjælp til en af de mange pligter derhjemme. Jeg må også sige, at det går meget hurtigere, når man bestiller professionelle til at vaske ens vinduer. Det er måske og klart nok, for de har jo meget mere erfaring med det, end jeg selv har.