Blog

3 gode grunde til at holde efterårsferie ved Gardasøen

Er efterårsferien ved at blive planlagt, og overvejer I at tage til Italiens største sø, Gardasøen? Er I lidt i tvivl om, hvorvidt det er en god idé, og om der vil være godt vejr, mange turister og meget at se? Nedenfor finder I en række grunde til, hvorfor Gardasøen er et attraktivt valg hos mange danskere.

 

Mange muligheder for udflugter

 

Geografisk er søen placeret i den nordlige del af Italien, hvor der ikke er mere end en kort køretur til de natur- og kultursmukke byer Venedig og Milano. Begge byer rummer forskellige historier, hvorfor der findes et enormt udbyd af forskellige ture – både inde i byerne, men også på ture udenfor byerne. Det kan være alt lige turistture om byernes historiske ophav til besøg af diverse vingårde. Der findes guidede ture, hvor lokale viser lokale madsteder eller gemt streetart. Altså står det klart, at der er aktiviteter til enhver smag.

 

Et paradis for børnefamilier

 

Mange forældre overvejer (af gode grunde) grundigt, hvordan og hvorledes, når børnene skal med på ferie. Der er mange logistiske ting, der skal gå op i en højere enhed. Standarderne og forholdene er lidt en anden sag, når der er børn med på tur. Herfor ønsker majoriteten, at alting bare spiller, og at der er gode muligheder for indkøb, aktiviteter samt gode sanitære forhold. Alt sammen findes ved Gardasøen, der er omgivet af et væld af indkøbsmuligheder. Her er der rig mulighed for at handle alle de ting, der også trænges derhjemme, men samtidig findes lokale små perler, hvor man kan købe lækre, lokale delikatesser. I forlængelse heraf findes der ferieparker lige ned til søen, og disse er særligt ideelle til familien, der ikke magter eller har tiden til en mere selvstændig planlægning af efterårsferien.

 

Naturligt paradis

 

Man kommer ikke udenom Italiens diverse og smukke natur. Denne opleves i særlig grad ved Gardasøen, hvor temperaturen på 16-25 grader i efterårsperioden skaber gode vækstbetingelser for landets plantevækst. Den store, smukke sø er badevenlig, så man kan altid få en dukkert, hvis varmen bliver for meget. Derudover findes gode vandre- og løberuter nært beliggende ved søen. Herfra kan man opleve terræn i forskellige højder, hvilket selvsagt giver helt fantastiske udkigsmuligheder over søen. Generelt har Italien meget at byde på rent naturmæssigt – det er både muligt at stå på ski, bade og vandre. Mulighederne gør landet, herunder Gardasøen, til et særligt populært turistmål. Forståeligt nok!

 

Der er altså rigtig mange gode grunde til at holde din næste efterårsferie ved Gardasøen. Så skynd dig at få bestilt din rejse – og oplev din mange ting, som området kan tilbyde dig og din familie på jeres ferie her til efteråret.