Blog

Prisvenlige vine til sommer

Sommersæsonen nærmer sig med hastige skridt, temperaturerne og soltimerne stiger. Det kan man se på træerne der bliver grønnere, og de gode vibes blandt befolkningen er ved at sprede sig. Derfor kommer vi her med en lille liste over fantastiske vine til sommeren, som bedst nydes i godt selskab. Der kommer til at være lidt til enhver smag.

Yellow Tail Moscato — Australien

Dette er en fantastisk hvidvin fra et land hvor det næsten altid er sommer, nemlig Australien. Det er en super lækker hvidvin, som er dejlig fyldig og sød. Hvilket gør den perfekt til det varme sommervejr, og er en vin man kan tage med på picnic i parken eller med på stranden. Den er dog også enorm god sammen en kold forret eller fisk, hvor dens søde smag komplementer maden perfekt. Vinen er også af høj kvalitet sammenlignet med prisen, da man kan få flasken helt ned til omkring 59 kr. i de fleste supermarkeder.

Penescal Rosado — Spanien

Hvis man gerne vil have Spanien i en flaske, så skal man købe den her. Penescal Rosado er en fantastisk rosévin som har en frugtig smag med let brus, hvilket gør den til den perfekte sommervin. Den er også enorm populær, idet det er en af Spaniens mest solgte vine og med god grund. Den frugtfulde smag kan minde lidt om Sangria, så om det er festlokaler, parken eller stranden der trækker på en, så kan man nemt tage rosévinen med over det hele. Den koster omkring de 65 kr., og kan også fås de fleste steder.

Palmento Casale Burgio Syrah – Sicilien

Hvis man ikke er så meget til hverken hvid- eller rosévin så er denne rødvin et rigtig godt alternativ. Normalt ville man ikke betegne rødvin som ”sommerlig”, men der er flere vine fra de sydeuropæiske lande, som passer perfekt til det danske sommervejr. Dette er en af dem, Palmentoen har en dejlig fyldig smag. Hvor man virkelig kan smage den sydlandske sol der ”næsten” selv fermenterer druerne. Den søde fyldige rødvins smag passer perfekt med grillmaden. Der er næsten intet bedre at nyde et godt glas rødvin til grillet kød og grøntsager. Hvor den lidt ”røgede” smag kombineret med den søde rødvin skaber en gastronomisk oplevelse, også endda i sit eget hjem. Den koster kun 70 kr., og kan handles online og i visse butikker. Dermed kan man frit vælge hvad man mest er til, eller alle tre hvis man nu gerne vil blande lidt. Det er dejlig nemt og billigt.