Blog

Hvilke kosmetiske behandlinger findes der?

Dette indhold er sponsoreret

Mange vil gerne fremhæve det smukke ved sig selv. Derfor går mange efter et naturligt, harmonisk og æstetisk udseende. Der må gerne være en vis balance, symmetri og personlighed i ens udstråling. Derfor er der hvert år flere og flere, som begynder at benytte sig af en kosmetisk behandling for at fremhæve deres skønne træk, så man kan føle sig som en smukkere udgave af sig selv. Dog eksisterer der et hav af forskellige behandlinger, såsom markering af kindben eller volumen i læberne. Læs med her i artiklen, og få indsigt i tre typer af kosmetiske behandlinger.

En Profhilo behandling

Med alderen kan huden miste sin elasticitet. Man kan med en Profhilo behandling forlænge det smukke, friske og ungdommelige udtryk. Denne behandling giver en mere frisk, velhydreret og stram hud. Den kan også give en reducering af de fine linjer i ansigtet. Det er en bioremodellerende behandling, der er skabt til at modvirke hudens naturlige aldring. Profhilo indeholder en ekstrem høj koncentration af hyaluronsyre, hvilket er med til at give en langvarig effekt. Behandling injiceres med en speciel udviklet injektionsteknik, som skal være med til at reducere smerterne og antallet af injektionssteder. Derudover kan man med fordel benytte sig af denne behandling, hvis man har en hud, som er meget påvirket af tørhed.

En Hyaluron behandling

Denne behandling er ligeledes baseret på Hyaluron, som er et sukkerstof som forekommer naturligt i kroppen – dog kan koncentrationen blive mindre med alderen. Behandlingen er ekstremt fugtgivende, hvorfor huden gøres mere smidig. Behandlingen er med til at beskytte og reparere skader fra UV-stråler. Derudover kan en Viscoderm® Skinko E behandling være med til at blødgøre de synlige rynker og udtrykslinjer i ansigtet. Behandlingen er med til at genoprette hudens farve, fasthed og elasticitet både i ansigtet, på hænderne og halsen. Dette sker ved at normalisere hudens processer og stimulere regenereringen af huden. Efter behandlingen vil der ske en antioxidant effekt og reducering af ujævnheder i huden og synlige rynker.

Hyaluronsyre dermal fillers

Hvis man gerne vil have mere konturer i ansigtet, så kan man overveje denne behandling, da den får skabt en naturlig volumen i ansigtet. Fillers kan man også benytte sig af til at udglatte ens rynker med. En fillerbehandling er med til at vedligeholde ens ungdommelige udtryk, når man med alderen begynder at få rynker. På den måde kan man få genopbygget den tabte volumen og få en forbedret hudkvalitet. Målet med denne type behandling er at skabe et æstetisk og naturligt udtryk gennem en fin og diskret volumen i læberne, markering af kindben eller kæbelinje eller konturering af læberne. Man får ved denne behandling injiceret en klar gelé ind i huden.