Blog

Nemme flødeboller til den mørke tid

Når det er ved at lakke hen mod årets slutning, og vejret bliver koldere, dagene bliver kortere og mørket derfor varer længere, er det bare med at skrue hyggen i hjemmet ekstra meget på! Det kan man for eksempel gøre ved at spise en masse god mad og lækre søde sager sammen med familien, og hvis man vil skrue hyggen ekstra meget på, så kan man jo vælge at lave de søde sager fra bunden af sammen med sine familiemedlemmer!

Lav nogle lækre flødeboller sammen

Det kunne for eksempel være, at I på det seneste virkelig har længtes efter de lækre flødeboller? Hvis dette er tilfældet, så kan I nemt lave dem selv med et flødebollekit mørk eller et flødebollekit hvid. Hvis I godt kunne tænke jer at lave nogle lækre flødeboller sammen, så lav nemt hjemmelavede flødeboller med et flødebollekit hvid eller flødebollekit mørk, som I kan få fat i via denne side.

Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser

Det gode ved flødeboller er, at der findes flere forskellige smage og forskellige slags chokolader og toppings, som man kan bruge for at lave dem. Hvis man for eksempel ikke kan lide hvid chokolade, kan man bruge en mørk chokolade i stedet, og hvis man ikke kan lide mørk chokolade, så bruger man bare den hvide! Der er også flere forskellige toppings, som man kan drysse på flødebollen. Det kan for eksempel være noget som tørrede hindbær, lakridspulver eller noget andet, som man godt kunne tænke sig.

Gør det nemmere for jer selv

Det er altså bare op til ens egen fantasi at finde ud af, hvordan man synes, flødebollerne smager bedst! Hvis I gerne vil gøre det nemmere og hurtigere for jer selv at lave de lækre flødeboller, så tag et kig på siden, hvor I kan købe et flødebollekit mørk og et flødebollekit hvid. Så slipper I for at skulle til at finde og købe alle ingredienserne, for med disse smarte kits er det hele allerede inkluderet!

Lyder det som noget for jer?

Flødeboller er altid lækre at spise, men der er bare noget ekstra hyggeligt over at kunne spise dem i disse mørke tider, hvor det hele kan virke en smule gråt og trist en gang imellem. Hvis I gerne vil have nogle hyggelige stunder, så prøv at klikke ind på siden, så I kan købe et flødebollekit mørk og flødebollekit hvid, så I kan lave dem sammen og nyde de lækre flødeboller sammen.