Blog

Bryllupper under eventyrlige rammer

Er du en af de heldige som er blevet forlovet med deres livs kærlighed? Det kan også være, at du læser med for inspiration til, hvis du en dag selv skal giftes. Uanset hvilken årsag eller motivation der ligger bag, er der sikkert noget med interesse for dig.

Den store dag behøver ikke at være almen

Bryllupper er en af livets allerstørste begivenheder, hvor de for nogen er den største dag. Det er den dag, hvor I siger ja til hinanden og kærligheden. Det er en dag, hvor alle de små detaljer har betydning.

Jeres bryllupsdag er en meget speciel dag, som ikke kun er speciel for jer, men også jeres familier. Det kan derfor give god mening at fejre det med pomp og pragt magen til. Der kan dog være mange forskellige måder at fejre ens bryllup. Ligeledes kan der også være mange forskellige opfattelser af, hvad der netop er specielt for dig som person.

Mange personer holder typisk deres bryllupsceremoni i en kirke og bryllupsfesten på et spisested, i hjemmet eller udlejet selskabslokaler. Der kan her være alt mellem himmel og jord, hvad angår valg af madretter, drikkelse, musik og eventuel underholdning.

Hvis dette ikke lyder som den helt ideelle bryllupsdag for dig, frygt ej, for der findes en del spændende alternativer.

Beliggenhed og omgivelser

En af de største ting, som du kan gøre for at løfte jeres bryllupsdag og -fest til nye højder, er at ændre beliggenheden. Der et hav af muligheder, hvor valgene spænder globalt, internationalt og lokalt.

Nogle personer vælger at holde deres bryllup i udlandet, hvilket kan i et pågældende land eller på omrejsende krydstogt. Hertil ler der personer der holder deres bryllupper i særlige kulturelle og historiske omgivelser. Typisk kan udenlandske bryllupper være noget dyrere end dem i Danmark, hvilket afhænger meget af land, og hvad I har af ønsker.

Dog findes der mulighederne indenfor kongerigets grænser, hvis du ønsker en særlig beliggenhed. Du kan her vælge at holde bryllup på et af de mange slotte i landet. Selvom slotsbryllupper lyder som noget taget ud af et eventyr, er det ikke tilfældet nu til dags.

Der findes mange slotte i rundt omkring på Sjælland og Jylland, hvor man kan holde et slotsbryllup. På mange slotte kan du endda få lov til at tilpasse mange ting, hvis nærmest ikke alt. Det kan her anbefales at du undersøger mulighederne, særligt hvis I har særlige behov og ønsker.

På mange slotte kan du tilpasse:

  • Madretterne
  • Anretning
  • Musik
  • Transport
  • Overnatning
  • Dekoration
  • Aktiviteter
  • Og meget mere

Mulighederne er mange. Jo mere I vælger at tilpasse, jo mere unikt kan det blive, samt jo tættere kan jeres bryllup komme på at blive i ét med jeres drømmebryllup.