Blog

Krystaller til kvinder – Guide til de bedste krystaller til kvinder

Når man taler om de bedste krystaller til kvinder, er det oplagt at tale om krystallerne som arbejder med den feminine energi. Inden for spirituel energi, findes der ying og yang energien, som er maskuline og feminine. Den feminine energi er særlig oplagt for kvinder at arbejde med.

Der er mange krystaller, der passer bedre til kvinder end mænd og omvendt. Dette skyldes typisk de energier, som de enkelte krystaller indeholder. For at finde den helt rigtige crystal for dig, kan det

være en god idé at tage udgangspunkt i de energier, som du føler, du mangler.

Dog er der nogle krystaller, der typisk vil passe bedre til kvinder end mænd. Dette gælder dog ikke alle kvinder – men det er altså en tendens. Her kan du læse om nogle af de bedste krystaller til kvinder:

Ametyst: Ametyst er en meget beroligende og afslappende crystal. Denne egenskab gør den særlig oplagt til kvinder, der har brug for at finde ro og balance i deres liv.

Rosakvarts: Rosakvarts er en meget kærlig og omsorgsfuld crystal. Denne egenskab gør den særligt velegnet til kvinder, der har brug for lidt ekstra kærlighed og omsorg i deres liv.  Den har en særligt stærk feminim energi.

Obsidian: Obsidian er en meget beskyttende crystal. Denne egenskab gør den særlig velegnet til kvinder, der føler sig utrygge eller truede på nogen måde.

Turmalin: Turmalin er en meget styrkende crystal. Denne egenskab gør den særlig velegnet til kvinder, der har brug for at finde styrke og selvtillid i deres liv.

Jade: Jade er en meget heldbringende crystal. Denne egenskab gør den særlig velegnet til kvinder, der ønsker sig lidt ekstra held og lykke i deres liv.

Krystaller med meget feminin energi

Rosakvarts er kendt som den mest populære krystal til kvinder, bla. pga. af dens feminine energi.
En anden krystal er:

Larimar: Larimar er en meget beroligende og afslappende crystal, og den har en særlig stærk feminim energi. Denne egenskab gør den særlig oplagt til kvinder, der har brug for at finde ro og balance i deres liv.

Hvis man har et lukket hjerte, så er det svært at finde kærligheden. Med en krystal der arbejder med hjerte chakraet, kan man åbne det op, og lige pludseligt blive forelsket igen.

Hvor længe går der før man oplever en krystals effekt?

Når man begynder at arbejde med krystaller, er det ofte en proces, der tager tid. Det kan være svært at vide, hvor længe der skal gå, før man oplever de første effekter. Det er dog forskelligt fra person til person, og det afhænger også af, hvilken type krystal man bruger.

Nogle krystaller virker mere øjeblikkelige end andre. Dog vil alle krystaller have en effekt på den lange sigt.