Blog

Juleinterview Bodil Bergmann: “Disse er mine største juleønsker i år”

Der er ikke lang tid til juleaften, og det betyder, at vi skal have lavet vores ønskelister. Mangler du god inspiration? Så læs med her, hvor Livsstilsguide har taget en snak med modeekspert, Bodil Bergmann, som generøst deler sine største juleønsker i år.

 

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at julen perioden er en tid, som er forbundet med et hav af familietraditioner og julehygge. De mange dejlige juletraditioner kan være utroligt forskellige fra familie til familie, det samme gælder i allerhøjeste grad juleønskerne og julegaverne.

 

Har du fået handlet alle dine julegaveindkøb, eller mangler du inspiration til, hvad du skal forkæle din kæreste, børn eller måske dig selv med?

 

For at hjælpe dig på vej, har Livsstilsguide været så heldige at fange modeekspert, Bodil Bergmann, til en snak om juletraditioner og juleønsker.

 

Anbefalet indhold

 

Hvis du endnu ikke er bekendt med Bodil Bergmann, kan du finde hendes ynglingsbutik på Instagram, som emmer af inspirerende billeder, der udstråler de mange personlige, farverige og legende stile.

 

Er du ivrig efter at vide, hvad Bodil Bergmann ønsker sig i julegave, eller vil du bare vide, hvad hun synes, det bedste ved julen er? Så læs med herunder, hvor Livsstilsguide har fanget Bodil til et par hurtige julespørgsmål.

 

Hvad synes du, er det bedste ved julen?

 

– Det bedste ved julen må være, at man er samlet med sin nærmeste familie, forældre eller venner.

 

Har du og din familie nogle særlige juletraditioner?

 

– På min bedsteforældres side af familien har vi nogle helt særlige traditioner juleaften. Hent på aftenen holder vi nemlig en kæmpe jule-pakke leg, og her går humøret altid skyhøjt fordi, at alle går utroligt meget op i det – Det er utroligt underholdende.

 

Hvad er den aller bedste julegave, du har fået?

 

– Det første jeg kommer til at tænke på, var dengang, hvor jeg fik en lækker Vanessa Bruno nederdel. Den blev jeg nemlig vildt glad for, og den slap ikke mine hofter, før den blev for lille.

 

Fortæl os om den bedste julegave, du nogensinde har givet?

 

– Det må være nogle af alle de hjemmelavede ting, som jeg producerede, da jeg var ung. Her lavede jeg alt fra malerier til tegninger af min familie. Der var bare noget helt specielt over at give julegaver dengang.

 

Hvad ønsker du dig til jul?

 

– Siden jeg flyttede hjemmefra, så har mine ønskelister kun bestået af en række praktiske ting, som jeg aldrig selv får købt. I år har jeg dog valgt at ændre lidt i den. Ændringen består i høj grad af lækkert modetøj som jeg har købt mig fattig i, i Kertemindes bedste modetøjsbutik.

 

Bodil Bergmanns yndlings modebutik ligger i Kerteminde

 

Det er muligt at man oprindeligt kommer fra det mørke Jylland, og de sidste 30 år har boet i hovedstaden, det ændrer ikke på at jeg er faldet for et særligt eksotisk sted. Vi har vores sommerhus ud til vandet og elsker bare atmosfæren og duften af Kerteminde på Fyn.

 

Ejerne af Nuvelstudio er så utroligt søde. De har arbejdet i tøjbranchen i mange år og ved lige præcist om hvad der rører sig for damer som mig, i min bedste alder. Når kvalitet kommer i første række, så er dette lille sted en lille guldmine.

 

Modetøjsbutikken ligger inde midt i det idylliske Kerteminde, omgivet af gamle romantiske huse og rundt om hjørnet ligger min yndlings café Lulu’s.

 

Du kan se alle Bodil Bergmanns fine juleønsker hos Nuvelstudio’s onlineshop her.