Blog

3 store fordele ved weekendens fest

Det har netop været weekend, og derfor var jeg selvfølgelig til en fest hos min gode veninde. Der var egentlig ikke nogen særlig anledning, hun følte bare for at samle alle os veninder, da vi på grund af corona ikke har kunne samles så ofte.

 

Det var en enormt god fest, og derfor vil jeg gerne fortælle jer om, hvad der egentlig gjorde festen så vellykket. Min veninde havde sat sig for 3 ting til festen: lej en bartender, spil god musik og underhold på bedst mulig vis. Og jeg må bare sige, at hun lykkedes med det hele! Det var nok en af de bedste aftener, jeg nogensinde har haft, så jeg håber, at I alle kan få inspiration af dette blogindlæg.

 

Professionel bartender hele aftenen 

Jeg elsker at gå på en god cocktailbar, hvor jeg virkelig kan smage, at de har gjort sig umage med den Mojito, Gin Hass eller hvad end jeg drikker den pågældende aften. Derfor var det virkelig lækkert at opdage, at min veninde havde lejet en bartender til sin fest.

 

Man kunne måske frygte, at der kun var en enkelt cocktail til hver gæst – men hun havde selvfølgelig sørget for, at det var fri bar hele aftenen. Så vi kunne alle bare gå op i baren og bestille vores favorit cocktail – igen og igen. Det var simpelthen så lækkert!

 

Derudover var det en enormt dygtig bartender, og ikke bare en god ven, der lige legede bartender for en aften. Det var faktisk en uddannet bartender, der virkelig forstod hvad han lavede. Jeg har før været til en 18-års fødselsdag, hvor det bare var onklen, der lavede drinks. Det var altså ikke et hit.

 

Fantastisk musik til dansegulvet

Jeg har altid været glad for at danse natten lang, så det var virkelig rart, at min veninde havde sørget for god musik til sin fest. Det var ikke et live band, men jeg kunne da tydeligt fornemme, at hun havde brugt tid på playlisten. Der var nemlig alle de sange, som vi plejer at høre til festlige begivenheder.

 

For min skyld behøver der ikke at være live musik til en fest. Jeg synes faktisk, at man hurtigt får betalt alt for mange penge for et semi-godt band. Så synes jeg hellere, at man skal bruge pengene et andet sted. Det kan altså bedre betale sig i min bog.

 

Den bedste underholdning længe

Min veninde havde heller ikke brugt en masse penge på underholdning. Hun kender os for godt, og derfor havde hun altså brugt budgettet på bartenderen og cocktails. Det ændrede dog ikke på, at det var nogle supersjove lege, hun havde bikset sammen til festen.

 

Det var egentlig bare de gode gamle klassikere, som vi alle kender. Stop dans var for eksempel ém af dem. Det kan nok virke en smule barnligt, men det er faktisk ret sjovt at genfinde de gamle lege og så gå all in. Det kan godt anbefales!