Blog

Infrarødt lys og varme er din direkte vej til en sundere hverdag

Med en stresset og travl hverdag, kan man hurtigt miste pusten, energien, og overskuddet til at komme igennem de lange dage. Derfor kan der være god grund til at undersøge hvordan man kan forbedre sit velvære og sin sundhed, så man igen har energi og overskud til at klare hverdagen med et smil på læben.

I dette indlæg dykker vi dybere ned i en af de mange muligheder, man har for at optimere sit velvære og sin sundhed. Behandling med infrarød stråling kan have mange positive effekter på krop og sind, så læs med her for mere information, om hvordan de infrarøde stråler kan blive din direkte vej til en sundere hverdag.

Hvad er behandling med infrarød stråling

Behandling med infrarød stråling foregår ved, at når kroppen udsættes for de infrarøde stråler, bliver kroppen behandlet helt inde på celleniveau. Der vil ske en langsom opvarmning af cellerne, som får kroppens til at producerer sved på celleniveauet. De ophobede toksiner i kroppens celler, vil herefter transporteres med sveden ud af kroppen. De infrarøde stråler fungerer altså ikke mindst som en effektiv afgiftningsmetode.

Opvarmningen af kroppens celler øger samtidig stofskiftet og forbrændingen i kroppen, hvilket også har en positiv effekt på kroppens velvære og sundhed. Endeligt får opvarmningen også kroppens muskler, væv og led til at slappe af.

Hvad effekt har behandling med infrarød stråling

De infrarøde stråler er som sagt ikke mindst en effektiv afgiftningsmetode. Da cellerne i kroppen udgør selve kroppens udbygning, og samtidig er dem der varetager de nødvendige funktioner for at holde kroppen i gang, så har afgiftningen på celleniveau en positiv effekt på hele kroppens velvære og sundhed.

Derudover kan behandlingen være effektiv i forbindelse med vægttab, da stofskiftet og forbrændingen i kroppen øges, i takt med at kroppen opvarmes. Opvarmningen gør også at kroppens muskler, væv og led får en afslappende effekt. Dette kan være med til at lindre muskel, væv og ledsmerter, samt afhjælpe på stres symptomer med anspændte muskler.

Hvordan kan man få behandling med infrarød stråling

Behandlingen kan fås hos enten en behandler, hvor man kan få behandling i en såkaldt infrarød sauna, eller man kan få behandling ved hjælp af speciale lysterapilamper. Fremgangsmåden er egentlig det samme, da der ved begge former for behandling bliver behandlet med infrarød stråling via lamper.

Vil man prøve det af i en klinik, hvad enten man vil afprøve den infrarøde sauna eller almindelig lysterapi, så kan man finde en behandler i alle større byer, og de fleste lokalområder rundt omkring i Danmark.

Man har også den mulighed, at man kan bestille og købe lysterapilamper til hjemmet, så man selv helt kan bestemme hvornår man vil have behandling. Så er det bare at tilslutte lysterapilampen, og så er man i gang på ingen tid. Lysterapilamper kan købes hos forhandlere og webshops i Danmark.