Blog

På jagt efter festlokale i Odense

Jeg skal ikke selv holde en fest i Odense – men det skal den virksomhed, jeg arbejder i til daglig! Jeg er ofte inden over de events, vi holder, og derfor blev jeg bedt om at finde det helt rette festlokale i Odense, hvor vi kan holde årets julefrokost.

Måske er det stadig kun september, men vi har erfaret i virksomheden, at lokaler i Odense (og andre steder på Fyn) hurtigt forsvinder, når vi begynder at tage de store skridt mod november og december. Derfor valgte vi i år at være hurtigt ude med at lede efter festlokale odense! Og jeg var da glad for at få opgaven, da jeg, hvis jeg selv skal sige det, har ret god forstand på det med fester.

Derfor har jeg de sidste par uger været på udkig efter de gode festlokaler i Odense, og her fik jeg øje på DOK5000. Måske er der nogen af jer, der har haft oplevelser med disse lokaler, som I vil dele med mig? Det kunne være fedt at høre fra nogen, som rent faktisk har holdt fester i deres lokaler.

Måske ville det hjælpe lidt på vores beslutning om, hvorvidt vi skal bruge DOK5000 eller ej. Men jeg synes personligt, at det tegner godt!

 

En firmajulefrokost med alt inkluderet

Vi er ikke en ret stor virksomhed, og derfor har vi heller ikke det største budget. Heldigvis er DOK5000’s lokaler ikke ret dyre, i forhold til det jeg har hos andre udlejere. Så de kunne sagtens være en mulighed for vores egen firmajulefrokost.

Men jeg opdagede i min søgen, at de også holder en firmajulefrokost odense, hvor man blot kan booke nogle pladser til hele firmaet, og så er der ellers sørget for det hele. Der er både fri bar med øl, cocktails og snaps, en stor julebuffet og live musik. Det hele er inkluderet i prisen på 795 kr. pr. person.

Dét, synes jeg, er en ret god deal. Jeg tænker, at jeg vil lufte tanken for min chef en af de kommende dage, og jeg er ret sikker på, at hun vil synes om idéen. Det er da den absolut nemmeste løsning, da vi ikke skal tænke på noget som helst. Vi skal jo faktisk bare møde op og nyde festen!

Jeg er sikker på, at det bliver en fest uden lige, hvis vi vælger at gøre brug af tilbuddet. Nu hvor der er fri bar, så er jeg ikke et sekund i tvivl om, at de fleste af mine kolleger også vil give den gas. Så skal de jo ikke tænke på pengepungen, og så sker der ikke noget ved at hente en øl mere.

Derudover ved jeg, at der er en del (inklusive mig selv), der sætter stor pris på julebuffet. Der er da ikke noget bedre end at kunne tage for sig af retterne!