Blog

Hvilken tøjstil foretrækker du?

Der findes mange forskellige tøjstile og de fleste har svært ved at finde en stil, som de bare synes er helt perfekte. Derfor ender mange også med at skifte rundt mellem flere forskellige stile. Det er der bestemt heller ikke noget galt i, da man ikke nødvendigvis skal være bundet fast til en enkelt stil, men sagtens bare kan skifte rundt mellem flere forskellige.

 

En ting der er vigtig at huske på er, at du kan se godt ud i alle de forskellige stile og du aldrig må lade det tøj du har på bestemme hvordan du har det med dig selv og dit selvtillid. Hvis du har problemer med dit selvværd, så kan du med fordel snakke med en psykolog om det, så du kan føle dig godt tilpas med dig selv uanset hvad du har på. Hvis du f.eks. er fra Horsens, så kan du søge efter psykolog Horsens og finde en du kan snakke med om dine problemer.

 

I denne artikel har vi dog samlet en liste over nogle af de mest populære tøjstile for kvinder. Måske er der en af disse tøjstile, som du kan genkende dig selv i.

 

Den klassiske kvinde

 

Hvis man har en klassisk tøjstil, så går man ofte med enkelt og minimalistisk tøj. Nøgleordene for denne tøjstil vil også være stilren, traditionel og omtales ofte som business stilen. Det er en typisk tøjstil for den selvsikre kvinde der arbejder på kontor. Tøjet vil typisk være uden alt for mange farver, så farvetemaet vil typisk være sort, grå, blå, hvid og beige. Tøjartiklerne vil typisk være

jakkesæt, skjorter, cardigan og lignende.

 

Den feminine kvinde

 

Den feminine kvinde går i mere “piget” tøj og nøgleordene for denne stil er romantisk, sart og kvindelig. Her vil tøjet ofte have mange finde detaljer, detaljerede knappe, osv. Tøjet vil også typisk være lavet af lækre og smukke materialer, som mohair og silke. Det vil typisk være kjoler, nederdele og stiletter.

 

Kvinde med en rå tøjstil

 

Med en rå tøjstil er nøgleordene mere sej, uspoleret og cool. Her kan du tænke “rock’n’roll” og materialer som læder, cowboy og nitter. Det vil altså også typisk være t-shirt, tanktoppe og cowboystof.

 

Boheme

 

Er man mere til en kunstnerisk, flippet og vild tøjstil, så hører man under kategorien Boheme. Her har tøjet mange farver, mønstre og er typisk løstsiddende. Man kan typisk finde meget tøj der er perfekt til denne stil i genbrugsbutikker.