Blog

Giv glæden frie tøjler

Vi kvinder er selvbevidste. Den er nok ikke så meget længere. Vi ser os selv i spejlet, forholder os til, hvad vi ser og vurderer om, der bør gøres noget ved det. På de gode dage synes vi, at vi er dejlige og smukke, præcis som vi er. På de mindre gode føler vi måske, at makeup er yderst nødvendigt for bare at se lidt anstændig ud. Og på de værste ville vi ønske, at vi selv kunne designe vores ansigter helt forfra.

Men begynder vi at dyrke disse ønsker om ændringer for meget, kan man begynde at stille spørgsmålstegn til om dette er sundt. For idealerne presser os, og stjæler ikke kun vores selvværd men også vores smil.

Skæve tænder eller tandretning

En af de ting, som mange er selvbevidste omkring, er deres tænder. Mange er usikre over skæve tænder, hvilket stjæler glæde på en måde, som meget andet aldrig vil kunne gøre. En ting er at ønske sig en fladere mave eller færre rynker. Det er selvfølgelig også invaliderende, hvis ens selvbevidsthed er fyldt med negativitet omkring ens udseende generelt. Men det forfærdelige ved usikkerhed omkring tænder er, at tænder vises frem, når vi har det godt. Forestil dig, at hver gang du er glad i godt selskab med venner, begynder smilet at brede sig i ansigtet, men du er pinligt bevidst om, at du bliver nødt til at grine med hånden for munden. Fordi nok er du glad, og kan ikke lade være at smile og grine, men i den glæde hæmmes du, fordi din usikkerhed kommer til syne netop her. En tandretning vil gøre en verden til forskel i en sådan situation. For tænk at kunne smile frit. Uden et selvværd der bliver dårligere af at have det godt.

En tandretning giver glæden frie tøjler

Med en tandretning vil man opleve en frihed, som ikke meget andet kan sammenlignes med. Alle de uendelige mængder billeder, hvor du har smilt med lukket mund, så glæden aldrig rigtig nåede øjnene. Det er slut nu. En simpel tandretning har givet dig friheden til at grine højt og uden begrænsning. Med en tandretning kan du smile bredt til kameraet uden at dække munden til.

Det virker uendelig banalt, at en tandretning kan gøre en så stor forskel, men det ændrer ikke på, at det er en realitet. Så når vi kvinder ser os i spejlet, bliver vi nødt til at forholde os reelt til det, vi ser. Det handler ikke om at være slank nok, eller høj nok. Det handler om, hvorvidt noget stjæler vores glæde eller ej. Og hvis vores skæve tænder eller overbid forhindrer os i at være glade, bør vi da gøre noget ved det og få lavet den tandretning.