Blog

Nyt skoleår – ny skoletaske og penalhus?

ER din skoletaske slidt op, eller gået i stykker? Eller er den bare ikke lige årets stil?

Hos Skoletilbehør.dk kan du finde flotte skoletasker til rimelige priser, vi har ofte udsalg på både skoletasker, rygsække og alt det andet som er nødvendigt i skolesammenhænge.

 

Er du til en ergonomisk skoletaske eller?

Der er mange slags skoletasker derude og de bedste for børnene er de ergonomiske, da de støtter bedre på deres ryg og gør at de kan bærer mere uden at få ryg problemer senere.

 

Det skal dog siges, at de ergonomiske tasker er lidt dyrere end de almindelige skole rygsække og tasker. De holder så også bedre. Vi har ergonomiske skoletasker til både piger og drenge med flotte farver og print af de moderne emner, som Frost, Spiderman og andre.

Hos Skoletilbehør har vi også det danske Jeva mærke i skoletasker. De er typisk meget farverige, og der følger en drikkedunk og gymnastiktaske med i prisen. De er lidt dyrere end normale skoletasker, men det opvejer de ekstra ting. Og så passer det hele sammen farvemæssigt.

Som en note – så har vi selvfølgelig et regnslag til skoletasker. Vi kender jo den typiske danske sommer og en skoletaske er god at have med på ture rundt i landet eller ferie i udlandet. Der er masser af plads til drikkedunk og madkasse og ekstra ting.

Penalhus og bogbind

2 andre klassikere til en god skolestart. Alle skal bruge et penalhus og vi har et stort udvalg med og uden indhold. Vælger du et uden indhold kan du finde alt dit barn skal bruge under – indhold til penalhuse – i vores webshop. Det er nemmest at købe et penalhus med indhold og så se hvad de mangler. Typisk vil det være et geometri sæt eller en vinkelmåler.

Strækbare bogbind er en fantastisk opfindelse. Det er nemt at sætte på alle bøger, det kan vaskes og genbruges og så findes det i rigtig mange farver. I shoppen har vi 2 packs med strækbare bogbind med mønstre og masser af ensfarvede som enkelt køb. Jeg er især vild med smiley bogbindene og dem der er camouflage farvede, de er så seje.

Det bedste ved strækbare bogbind modsat plastik omslaget du købte i en rulle og skulle sidde og fedte med for at få alle luftboblerne ud, er at det kan genbruges og skiftes ud, hvis dit barn vil have en anden farve. Strækbare bogbind er desuden ikke dyre.

Skoletilbehør.dk din webshop med alt til skole og fritid

Vi praler ikke, men vi har virkelig gode priser på alt i shoppen. Du kan nemt finde alt fra blyanter, tusser, passersæt og viskelæder til dit barn penalhus. Leder du efter noget til hygge i weekender og på ferie, har vi m,ange af de populære spil som Olsen, Ludo, Sorteper og Lærings spil. Så er der vores Krea sektion hvor du finder mange ting som kreative børn kan hygge sig med i timevis, selv eller sammen med jer forældre.