Blog

Få mere tid til dine børn

Du kan få mere tid sammen med dine børn, veninder og familie ved at spare din tid på rengøringsarbejde i hjemmet. Du holder dit hjem lige så rent, men skal kun bruge den halve tid på det. Det giver dig ca. 2 timer mere om ugen, som du kan bruge på dig selv eller sammen med ungerne.

Rengøring tager tid

Rengøring i hjemmet er en stor post som optager meget tid. Det siges at vi bruger op til 5 timer om ugen på rengøring i hjemmet. Rengøringsarbejde i hjemmet foregår, udover at tørre støv af, støvsugning og gulvvask, hovedsageligt af rengøring i køkkenet og på badeværelset. I køkkenet bruger vi tid på at rengøre vask, amartur, kogeplader, ovn m.m. På badeværelset er det rengøring af bruseniche, vask, armaturer, fliser, wc osv. Vi bruger også tid på at vaske vinduer og rengøre bilen. Men alt dette kan blive nemmere med et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark.

Et kalkfrit hjem

Et blødgøringsanlæg fjerner kalken i dit vand så det blødgøres. Det gør at der ikke samler sig kalk på dine armaturer, fliser og bruseniche. Du slipper for kalk i toilettet og i din vask. Derudover gør det bløde vand, at du ikke behøver at bruge lige så meget sæbe og rengøringsmidler. Du sparer altså både tid på rengøringsarbejdet, du sparer din krop for det hårde slid ved rengøringen og du sparer penge på rengøringsmidler – what’s not to like.

Brug tiden på det som betyder noget

Alt den tid og slid du sparer på rengøringen kan du bruge på dine børn. Der vil være mere overskud og gladere humor nu hvor du slipper for disse sure pligter. Nu er der tid til at i kan spille spil, gå ture, have filmaften eller andet. Der er også mulighed for at ungerne kan bruge mere tid i badet og måske tage flere ture i badekar nu hvor det kræver meget mindre rengøring.

Bonus – forkæl dig selv

At spare denne tid hver uge er grund nok i sig selv til at anskaffe sig et blødgøringsanlæg. Men der er en bonus mere. Udover mere tid i din hverdag får du nemlig også blødere hud og hår af det bløde vand. Du kan nemlig også nedsætte dit sæbeforbrug på din krop med blødt vand. Det er faktisk ren wellness i hjemmet og en simpel selvforkælelse som intet kræver af dig ud over et køb af et blødgøringsanlæg.

En investering i et blødgøringsanlæg er en investering i dig selv og din familie.

Du kan se mere om blødgøringsanlæg eller bestille det lige her hos Aqua Danmark