Blog

Det perfekte gavekort til din veninde

Det er altid hamrende svært at finde gode gaver til sine nærmeste veninder. Du har været igennem de fleste efterhånden; vaser, tørklæder, handsker, en mascara, flere tørklæder osv.

 

Du har måske også prøvet med en del gavekort efterhånden. Ture til kedelige kroer, en ballontur eller noget helt trejde, som du troede var lige din veninde. Problemet er bare, at selvom hver gavekort åbner op for en oplevelse, så er det bare ikke helt så fedt mere, da alle oplevelserne er blevet lidt for mainstream og lidt for nemme at give.

 

Der er endda en risiko for, at hun allerede hár fået sådan et gavekort før. Vi har jo alle sammen én gang i livet, fået det der standard-gavekort til en cæsarsalat nede på den lokale café, ik?

 

Men jeg har nu faktisk fundet en helt ny original gave til mine veninder, som i hvert fald de næste par år vil blive ved med at være ret original – et gavekort til et vinabonnement! Jeg har prøvet Vinbamsen.dk, og det er blevet ret godt modtaget hos veninderne.

 

Hvorfor dine veninder vil elske et vinabonnement

 

Forestil dig din veninde. Hun pakker en æske op, som indeholder et gavekort til et vinabonnement. Først tænker hun, hvad hulen er dette? Det har hun aldrig hørt om før. Men jo mere hun læser om det, jo mere føles det som en virkelig god gave. Rødvin. Hvidvin. Rosévin. Ad libitum. Hver måned. Du fortæller hende endda, at du er selvskrevet til at komme forbi den ene gang om måneden, der kommer vin – for du skal jo selv være med til at drikke flaskerne!

 

Men hvad er et vinabonnement? Jamen kort fortalt; der sidder nogle mennesker ude i verden og vælger de bedste rødvine, hvidvine og rosévine til den bedste pris. De køber så et stort parti hjem af netop den gode vin, og så sender de dem ud til deres mange abonnementer i et så stort parti, at det bliver rigtig billigt for modtageren. Så den gode vin som du modtager koster typisk over det dobbelte nede i Supermarkedet eller hos vinspecialisten.

 

En gaveoplevelse ud over det sædvanlige

 

Derudover så følger der også sjove oplevelser med hver vinkasse, som gør, at det ikke bare er vin, der skal drikkes: Man griner også over de sjove anmeldelser og beskrivelser af vinene. De gør virkelig hele oplevelsen til en unik gave, som man kan give enhver veninde, som godt kan lide god vin og sjove oplevelser.

 

Så en kæmpe opfordring herfra – prøv et gavekort til et vinabonnement hos Vinbamsen.dk. Det er virkelig en fed gave!