Blog

Badeanstalten forhandler badeolie og ansigtsolie i god kvalitet

Forkæl dig selv med de bedste hudplejeprodukter fra Badeanstalten. De gør deres for at få gode produkter til hudpleje, der vil gøre din hud smidig, blød og genopfrisket. Det er altså det helt rigtige sted at købe din ansigtsolie, og du kan også finde deres kombineret badeolie og massageolie.

Nyd et lækkert bad med lavendel badeolie

Hvis du gerne vil have en badeolie, så er Badeanstalten det helt rigtige sted at tage ind forbi. De har badeolier, der indeholder fugtgivende olier som jojobaolie, mandelolie og rapsolie. Deres fantastiske badeolie kan også anvendes til massage, og vil være med til at intensivere nydelsen ved en god massage. For at få en lækker duft, anvender de æteriske olier i deres badeolie, fremfor parfume. De dufte er blandt andet citrongræs, lavendel og ingefær, der alle tre er kendte for at være afslappende dufte. Desuden er deres badeolie blandet med olier, der giver perfekt absorbering og glid. Netop det sidste er godt, når den skal anvendes som massageolie. En badeolie med lavendel kan være det helt rigtige, inden du går i seng. Lavendel er nemlig kendt for at være afslappende og beroligende. Badeanstalten foreslår at du hælder cirka 4 spsk. olie i karbadet. Skal det anvendes til fodbad, så er 1 spsk. nok, da der ikke er lige så meget vand i. Deres olier er desuden håndlavede i Danmark.

Hold ansigtet frisk og blødt med ansigtsolie med E-vitamin

Du kan selvfølgelig også finde andre hudplejeprodukter hos Badeanstalten, der har et udvalg af ansigtsolier. Du kan blandt andet få en ansigtsolie, der er med til at mindske rynkerne. Alle deres olier til ansigtet er lavet med hensigt på at gøre huden smidig og blød. I deres sortiment kan du blandt andet finde ansigtsolie med E-vitamin. Den er specielt designet til den trætte og tørre hud. Når du anvender ansigtsolie med E-vitamin, vil huden blive mere smidig og blød. Det vil give dit ansigt en fantastisk fornemmelse, du kan altså undgå irriteret og tør hud. Det er dog ikke den eneste ansigtsolie du kan finde. De har også den vitaliserende ansigtsolie, som er velegnet til en moden hud. Det er netop denne olie, der vil være med til at mindste rynkerne. Det gør den ved hjælp af blandt andet antirynke-aktivitet Marine Blue Vital C. Badeanstalten har altid huden i tankerne, når de laver deres produkter. De ved hvor vigtigt det er at føle sig godt tilpas i sig selv. Derfor har de også dette udvalg af ansigtsolier og serum, der minimerer forstørrede porer, samt hjælper med en ujævn pigmentering.

Hudpleje er vigtigere end du tror. Tør og irriteret hud kan være en grund til at man føler sig utilpas, når man er ude. For at sikre at du er komfortabel, bør du finde de lækre hudplejeprodukter fra Badeanstalten. Det er uanset om det er ansigtsolie, badeolie eller en af deres mange andre produkter.