Blog

Et eventbureau gjorde forskellen for min fest

Ak ja, det kommer nok ikke bag på nogle af jer læsere, at jeg er glad for at holde en fest i ny og næ. Og det er nok også gået op for de fleste af jer, at der helst skal være fart over feltet, og festen skal ikke være som alle de andre.

Men da jeg skulle holde fest sidst, skete der simpelthen det, at jeg blev helt tom for idéer. Jeg vidste virkelig ikke, hvordan jeg skulle gribe det an. Hvordan kunne jeg forny mine fester, som mine gæster ikke kom til at føle, at det i bund og grund altid var den samme fest, de tog til.

Jeg måtte indse, at jeg havde brug for hjælp, hvis min fest skulle blive en succes. Derfor kontaktede jeg et eventbureau, der kunne give mig den nødvendige hjælp. Og jeg skal da love jer for, at dén fest toppede alle de andre! Det var uden tvivl alle pengene værd, og en anden gang vil jeg ikke tøve det mindste, hvis jeg har brug for nogle dygtige mennesker til at tage sig af mit event. Det giver bare et helt andet syn på den fest, man er ved at strikke sammen, når et eventbureau kan komme med nye inputs og se tingene med andre øjne.

Det kan kun anbefales, hvis du også overvejer at holde en fest.

 

Hvad er fordelen ved et eventbureau?

”Ja, ja … den er god med dig, Mille!”. Det sidder du måske og tænker lige nu. Og det er også helt fair. Før i tiden var jeg godt nok heller ikke meget for idéen om at bruge et eventbureau, men det har altså vendt sig 180 grader, efter jeg prøvede det ved mit eget event.

Så hvad er helt konkret bedre, når man lejer et eventbureau i forbindelse med en fest? Det kommer her:

  • Få nye øjne på dine idéer
  • Professionel sparring
  • Bliv klogere på events generelt
  • Få inspiration

Alt i alt betyder det, at fordelen ved at bruge et eventbureau til en fest er, at du simpelthen får en endnu bedre fest, end du kunne have opnået på egen hånd. Hvis det ikke er fordele nok, så ved jeg snart ikke, hvad det er.

Uanset hvilken fest jeg skal holde, så kommer jeg i fremtiden til at gøre brug af et eventbureau, der kan pege mig i den rigtige retning. I min optik er det ikke fordi, at de har stået for det hele selv – selvom de sagtens kunne. Jeg har derimod sagtens kunne hjælpe til, bidrage og komme med mine egne idéer.

Det hele er blot blevet bedre, fordi jeg turde at give slip på noget af ansvaret og lade nogle topprofessionelle mennesker tage teten for en stund. Og jeg har lært så meget af det!