Blog

Guide til at skrive hurtige tekster

Du kender til det, en travl hver dag. Man har bloggen som man gerne vil holde opdateret til sine læsere, men man sidder og bruger måske 6-8 timer på at så skrevet de gode blogindlæg.

Tips til at skrive til at skrive tekster med AI

Brug en AI-tekstgenerator til at oprette tekster. Du kan bruge programmer som Jarvis, Peppertype eller Rytr.

– Skriv den første sætning som et resumé af det, du vil skrive om, og lad derefter computeren generere mere indhold for dig ved at skrive “næste”

– Slet alle dele, der ikke er nødvendige. Det sparer tid i senere redigeringsfaser. Hvis der f.eks. er for mange detaljer eller stavefejl, skal du slette det! Dit mål i denne fase er bare at komme i gang med at skrive hurtige blogindlæg hurtigt uden at bruge timer på dem. Hvis dit indlæg har én idé pr. afsnit, bør det være tilstrækkeligt at skære sætningerne ned fra tre linjer til to.

De overnævnte ai tools, er dem som har godt gang i forretningen. Jarvis er klart de største og har mere end 40.000 medlemmer i deres Facebook grupper. På Jarvis finder du mere end 40 forskellige templates du kan bruge til at bygge fx blot post outlines, produkt beskrivelse AIDA eller PAS framework. De skyder som regel 3 outputs ud hver gang.

AI tools bliver klogere jo flere der bruger dem

Du kender det måske fra din Alexa eller din Google Home. De var slet ikke så skarpe for 3 år siden som de er i dag. Jo mere man fodre dem, jo klogere bliver de.

Altid tjek dine tekster for plagiat

Grammarly som er et fantastisk værktøj hvis man sidder og skriver mails, tekster osv. i sær hvis man skriver på Engelsk. Men det er også et godt tool til at se om der ligger plagiat på de tekster du har genereret via AI teknologi.