Blog

De bedste babyprodukter

En lille ny er det største man kan opleve, og det er helt naturligt at man ønsker at give sit lille barn alt det bedste.
At få et barn betyder også at man har et ansvar og bør tænke fremad i tiden.
Som voksen har du et ansvar for at dit barn kan vokse op i tryghed og sikkerhed, det kræver at vi alle sammen tager ansvar for vores omgivelser.

Hvis du vælger produkter med høj bæredygtighed og i god kvalitet er du ikke kun med til at gøre det bedste for dit barn her og nu, men også at sikre at dit barn kan vokse op i en bedre verden.

Gots-certificerede produkter

Der er mange måder at støtte op om en bæredygtig fremtid på, man kan købe økologisk tøj, gøre sig i genbrug, eller sikre sig at den produktion man køber fra går op i Co2 neutral produktion.
Den danske virksomhed Filibabba laver Gots-certificerede produkter til din baby der giver dig det bedste fra alle verdener.
Når Filibabba skaber produkter til din baby, har de nemlig både, miljø, produktion og samfund for øje. De tager ansvar fra start til slut, hvad enten det omhandler deres samarbejdspartnere i Danmark eller andre lande.

Derudover laver Filibabba kun produkter til din baby ud fra et kærligt og respektfuldt princip.
Når du passer godt på miljøet passer du også godt på dit barn, der er nemlig ingen sundhedsskadelige stoffer i de skønne produkter.

Et stort udvalg

Mærket Filibabba er skabt med udgangspunkt i egne erfaringer med børn, og et ønske om at kunne få et bredt udvalg af produkter til din baby som alle lever op til samme høje standard inden for miljø, bæredygtighed og socialt ansvar.
Derfor finder du næsten alt fra A-Z hos Filibabba. Mange af deres produkter er designet til at kunne vokse med barnet, og skabt i et neutralt design der kan bruges til næste barn selvom det er et andet køn, eller stadig kan bruges på værelset når dit barn bliver ældre.
Det tidløse nordiske design der har fokus på multifunktionalitet og trivsel for både børn og forældre er faktisk blevet populært i over 30 lande. Deres hovedsæde ligger i Århus.
De mange fine produkter fås selvfølgelig i flere farver og modeller så det passer til lige netop din guldklump uanset om det er en lille dreng eller pige.