Blog

De 5 kærlighedssprog

Hvordan kommunikerer du med din partner? De tænker sikkert ikke så meget over hvad du gør og hvorfor du gør det, men viser din kærlighed automatisk til den du holder af. Vidste du at der faktisk findes fem kærlighedssprog, specielt lavet til at ramme din partners unikke måde at kommunikere på? Her vil vi gå igennem de 5 forskellige kærlighedssprog, så du kan blive klogere på dig og din partners kommunikation.

Anerkendende ord:
Dette sprog handler om verbal kommunikation og du vil tit høre ord som “jeg elsker dig” eller “jeg synes du er dejlig” til hverdag. Denne person ligger meget bag deres ord og vil gøre alt for at fortælle dig, hvor meget de holder af dig. Hvis anerkendende ord er dit kærlighedssprog, vil tale og skrevne ord være din vej til at vise din partner, hvor meget du holder af ham eller hende.

 

Tid til hinanden:

Folk med dette kærlighedssprog føler sig mest elsket, når de burger tid sammen med deres partner. Dette kan være lange gåture, middage eller andet. Man er altid klar på at hænge ud og nyde hinandens selskab. Folk med dette kærlighedssprog elsker specielt at lytte, øjenkontakt og fuld tilstedeværelse i sit forhold. Samvær og opmærksomhed er nøgleord i dette kærlighedssprog.

 

Gaver:

Dette er et meget direkte kærlighedssprog og nemt at forstå. Det handler simpelthen om at finde en stor glæde i at give gaver til et andet menneske og udtrykke sin kærlighed via gaver og genstande. Dette kan være alt fra at købe blomster til smykker og andet. En god gaveide, som altid kan være et hit hos din partner, er the eller kaffe, en behagelig smagsoplevelse, som I kan nyde sammen i hinandens selskab. Speceilt te og kaffe fra Østerlandsk Thehus, er at anbefale, da de laver te og kaffe i højeste kvalitet og det passer perfekt ind i dette kærlighedssprog.

 

Tjenester:

Når din partner tager opvasken, laver kaffe til dig eller på anden vis gør noget ekstra for at gøre din hverdag nemmere, er det kærlighedssprog vi kalder for tjenester. Suppe når du er syg, morgenmad på sengen, you name it. En god måde at udføre dette kærlighedssprog er kaffe på sengen, men ikke bare hvilken som helst kaffe, en god kop kaffe, lavet med rigtige bønner kværnet i en kaffemaskine af høj kvalitet. Den perfekte kop kaffe til at tage med ind i sengen, når du vækker din partner og taler kærlighedssproget.

 

Fysisk berøring:

Kys, kram, holde i hånden og bare mærke hinanden er fysisk berøring. Dette kærlighedssprog lægger vægt på at holde om hinanden, putte i sofaen, massage og meget andet. Når du snakker dette kærlighedssprog, søger du en dybere forbindelse med din partner og har brug for at mærke og føle ham eller hende hele tiden. Du sætter stor pris på et kram eller et skulder klem, og det er sådan du også selv viser din kærlighed.