Blog

Sådan får du smukke, fyldige øjenbryn

Sådan får du smukke, fyldige øjenbryn

De fleste af os bruger hver dag urimelig lang tid på at tegne vores bryn op og på at få de to øjenbryn til at ligne hinanden bare lidt. Det er tidskrævende at opnå det look, vi gerne vil, og mange af os kender især til udfordringer med at optegne ulige, hullede og overplukkede bryn.

 

Og det er så fedt, når det lykkes; når ens øjenbryn bare er on point. Det er til gengæld knapt så fedt at se sig selv i spejlet efter en hel dag i skole eller på arbejde, og brynene har mistet form og farve pga. vejr, vind og sved fra en dag på farten.

 

Man kan naturligvis få produkter og brow gels, der giver et bedre hold i brynet dagen igennem. Men der er også en metode til helt at undgå både at skulle forme, tegne og ærgre sig på daglig basis – og lige nu er det mere populært end nogensinde før at få lavet permanente øjenbryn.

Microblading øjenbryn er altid on fleek

Som moden er lige nu, er vores øjenbryn et af vores vigtigste ansigtsfeatures. De er nemlig med til at forme og ramme ansigtet ind, og alt efter hvilken farve og type bryn man har eller vælger, kan brynene være med til at give et unikt og personligt udtryk.

 

Mange tror fejlagtigt, at permanente øjenbryn er det samme som at få tatoveret sine øjenbryn på. Dette er dog en misforståelse; for i virkeligheden er der tale om en såkaldt mikropigmentering, hvor farve tilføres i det yderste hudlag med en tynd nål.

 

Der findes imidlertid en række forskellige metoder til at tilføre pigmentet, og lige nu er microblading den mest populære og anvendte herhjemme. Microblading giver da også en helt unik 3D effekt i brynet, hvor pigmentet tilføres, så det ligner faktiske hårstrå.

 

Resultatet er et øjenbryn, der ser super naturligt og smukt ud, og som ikke behøver hverken farvning eller optegning efterfølgende.

 

Microblading som metode anbefales til dig, som som har tynde øjenbryn med fine hår, samt til dig, der ønsker et kraftigere, mere fyldigt bryn. Få at opnå det bedste resultat, skal behandlingen gentages mindst to gange med 4-6 ugers interval, og det anbefales, at man vender tilbage til et touch-up, når der er gået et lille års tid.

Her får du lavet dine drømmebryn

Når du får lavet permanente øjenbryn hos Art By Nikka, hjælper deres dygtige medarbejdere dig med at finde frem til det ideelle look til dig og din ansigtsform. I samarbejde med behandleren vælges den teknik, form og farve, der passer til dine nuværende bryn og ikke mindst til det udtryk, du gerne vil opnå.

 

Behandlingen foregår i de lækreste omgivelser af de sødeste og mest kompetente behandlere, hvis fornemmeste opgave er at sørge for, at du forlader klinikken med smukke, nye bryn og tilfredshed i hele kroppen.