Blog

Pift festen op og overrask gæsterne med festfyrværkeri

Vil du gerne have at din fest bliver en begivenhed dine gæster vil huske i lang tid, skal du sørge for god underholding. Du kan for eksempel forberede flere typer spil og lege, som gæsterne kan nyde. Ved at lege giver både voksne og børn sig selv mulighed for at genopleve barndomsoplevelser, at være børn igen, at grine, at komme ud af deres arbejdsrutiner og bekymringer, at glemme alting og bare fokusere på at have det sjovt.

Mens legen er i gang eller når gæsterne tror, at nu er festen slut, kan du overraske dem med et festfyrværkeri fra fyrværkerishow.dk. Tilføj et strejf af lyd, lys og farver til din fest med denne skønne overraske, når dine gæster mindst venter det. Nyd de traditionelle luftbomber og overdådigt festfyrværkeri til bryllup, der tegner former i luften. Du kan dele gnisterlys ud til dine folk, skabe en korridor af ild og lys som gæsterne kan danse sig igennem, eller du kan tænde et lysende skilt.

Her er nogle ideer til spil, som du kan bruge til at gøre din fest til en succes!

Karaokesang

En perfekt aktivitet for både børn og voksne, for hvem kan ikke lide at synge sine yndlingssange, selv om det er under bruseren? Det vil være uvurderlig at se, hvordan alle nyder deres øjeblikke foran det bedste publikum. Karaoke sang er altid en succes og med til at samle alle dine gæster med sang og melodi.

Rød løber med fotografering

Du kan selv opsætte en såkaldt rød løber til gæsternes ankomst med fotografering ved hjælp af en papmur med en velkomsttekst, hvor gæsterne kan posere og tage et originalt billede. Du kan også inddrage sjove parykker og tilbehør, så de mest dristige kan gå amok og give fantasien frit løb. Ud over at have det sjovt, vil de gode minder blive bevaret for evigt med billeder.

Legen med en appelsin

En klassiker som mange vil genkende! Del gæsterne op i flere hold. Formålet med dette spil er at sende appelsinen videre fra den ene til den anden ved hjælp af kun nakken og panden. Hvis et holdmedlem taber appelsinen, skal holdet starte forfra fra starten af rækken. Det hold, der formår at få appelsinen til den sidste person i gruppen, vinder.

Find morderen

Sørg for at spændingen er i top med denne leg for dem der kan lide en god krimiserie. Tag et sæt kort og del dem ud, og sørg for, at et af kortene er spar es. Dette kort identificerer morderen, som skal blinke til sine ofre, uden at de andre opdager det. Offeret skal identificere sig selv og lægge sit kort på bordet når morderen har blinket. Sammen skal alle gætte, hvem morderen er.

Bevar rytmen

Gæsterne skal lægge deres håndflader på bordet og vælge den person, der skal starte spillet. Formålet med denne aktivitet er, at hver hånd skal slå på bordet én gang, og når to hænder slår på bordet, ændres bevægelsesretningen. Hver gang en gæst begår en fejl, skal han/hun trække sig ud af spillet, indtil der kun er én vinder. Grineanfald er garanteret med denne leg!

Den ødelagte telefon

Dette er den bedste af legene, for jo flere mennesker der er, jo sjovere er det! Spillet er enkelt og ikke konkurrencepræget. Et budskab forvrænges fra sit oprindelige indhold til enden af en kæde af lyttere, der sidder i en cirkel. Den første deltager opfinder et budskab, som skal tales ind i øret på den næste deltager, som på sin side skal viderebringe det til den næste deltager osv. Når meddelelsen når frem til den sidste deltager i rækken, skal han eller hun gentage alt, hvad han eller hun har hørt, højt. Det oprindelige budskab vil sandsynligvis ende med at blive ret forvrænget.

Spil du kan lege i haven

Sækkevæddeløb eller løb med bundne fødder

I dette løb vil der ikke være mangel på grin. Den kan gennemføres på hold eller som stafet. Hvis du ikke har kæmpe sække, er det nok at gøre det to og to med anklerne bundet sammen. Som i alle løb… den hurtigste og mest dygtige vinder!

Sidst men ikke mindst afslut med et fantastisk fyrværkeri! Dine gæster vil få en kæmpe overraskelse, når himlen bliver bliver lyst op med farver og stjerne!

Der er ingen tvivl om, at en fest med et specielt designet fyrværkeri er noget, som gæsterne vil huske i lang tid. Du kan arrangere mange underholdningsmuligheder til festen, men et fyrværkeri er en uforglemmelig oplevelse for alle gæsterne, som ikke vil blive glemt så let.