Blog

Bor dit barn til leje hos en urimelig udlejer?

Du er bestemt ikke den eneste, som har oplevet at være vidne til, at dit barn bor til leje hos en urimelig udlejer. Desværre sker det oftere, end det burde være tilladt, og som forældre kan det være svært at vide, hvordan man lige skal reagere i en sådan situation.

På den ene side er dit barn jo egentlig ikke et barn, men et ungt og voksent menneske, som selvstændigt og uafhængigt må klare sådan en problemstilling selv. Og på den anden side bløder ens forældrehjerte, som vidne til at ens barn bliver uretfærdigt behandlet.

I artiklen her kan du læse meget mere om, hvad du kan gøre, hvis det er dit barn, som bor til leje hos en uretfærdig udlejer.

Hvor meget skal du blande dig?

Selvom det kan være hårdt at få at vide, så vil det bedste du kan gøre i en sådan situation være så lidt som muligt. Du må bide lysten til at forsvare dit barn i dig, og i stedet lade det være op til barnet at tage sagen op.

Potentielt vil det kunne gøre sagen værre, hvis også du begynder at blande dig, da emotionelle synspunkter og juridiske synspunkter ikke går hånd i hånd. Derfor er det bedste blot at holde dig i baggrunden.

Kan jeg slet ikke gøre noget?

Jo, du kan sagtens gøre noget. Vi vil anbefale dig at undersøge markedet for juridiske virksomheder og organisationer, som netop varetager lejeres interesser, og giver den information videre til dit barn.

På den måde kan du måske hjælpe med at skubbe en smule på, uden at du direkte blander dig i den konkrete sag.

Der findes flere services på markedet, hvoraf DIGURA er en af de stadig vækstende virksomheder, som netop har specialiseret sig indenfor lejeloven.

Her er det bl.a. muligt at få en gratis vurdering af sin sag, og selve sagsførelsen sker gennem No Cure, No Pay.

Hvad kunne en problemstilling helt konkret være?

Når det handler om konflikter, som kunne opstå i dit barns lejemål, så kan det være alt fra huslejen der er for høj eller forbrugsregninger, der bliver opkrævet ulovligt, til skimmelsvamp og generelle mangler i lejemålet.

Det gode ved at lade en juridisk virksomhed føre sagen er, at de har stor erfaring med netop at kæmpe for lejeres rettigheder, og så kan de også overtage alt dialogen med udlejer. På den måde er du sikker på, at dit barn bliver overladt i trygge hænder.

Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig, hvis du nogensinde skulle ende i den situation, at dit voksne barn ender i kløerne på en urimelig udlejer.