Blog

Hvordan kan man vide om der er skimmelsvamp i ens bolig?

Der er ingen grund til at gå med den uvidenhed om der skulle være tale om en vækst af skimmelsvamp i dit hjem. Der er ingen dårlige undskyldninger for ikke at bestille en skimmelsvamptest allerede i dag, for det er hverken dyrt eller besværligt og du får svar mere eller mindre med det samme. Det er nemlig en rigtig god information at have, hvis du gerne vil forhindre alle de negative konsekvenser som det kan medføre at have skimmelsvamp i sine omgivelser. Er du i tvivl om hvad skimmelsvamp er for en størrelse og hvad det kan have af betydning for dig og din familie, så bør du søge efter mere skimmelsvamp information og eventuelt få taget en skimmelsvamptest allerede i dag, så du får vished om det overhovedet er nødvendigt at bekymre sig.

Har du synlig mulig skimmelsvamp i hjemmet

Hvis du har områder i dit hjem, på enten vægge, lofter eller gulve, som godt kunne ligne skimmelsvamp, men er du i tvivl? Så kan du let og enkelt få svar på tiltale og undersøge om det skulle være tilfældet eller ej. Du kan bestille et billigt gør det selv hjemmekit og podningstest, der giver dig svar med det samme. Alt du skal gøre er at påføre den medfølgende vatpind over de overflader du mistænker, kom det i den medfølgende væske og ud fra farven kan du på egen hånd konstatere om der skulle være skimmelsvamp til stede og eventuelt i hvor høj koncentration der vil være. Lettere bliver det ikke at blive forsikret om der er skimmelsvamp i hjemmet.

Du kan også teste luften for skimmelsvamp

Det er ikke kun overflader i hjemmet du kan teste for skimmelsvamp. Luften i din bolig kan også undersøges for, om der skulle være nogle af de helt og aldeles usynlige svampesporer fra skimmelsvamp til stede. Det kræver dog at du sender din prøve ind til dyrkning på et laboratorie, men at tage selve testen er slet ikke besværlig. Der medfølger altid en udførlig guide der hjælper dig igennem fra start til slut. Så er du også sikker på, at der ikke skulle være skjult skimmelsvamp et sted i hjemmet, under tapetet eller under loftet eller gulvet, som sidder og har det godt samt udskiller partikler til omgivelserne som har betydning for dit helbred.