Blog

Udsmyk dit hjem med smukke fotos – en personlig måde at indrette sig på!

Udsmyk dit hjem med smukke fotos – en personlig måde at indrette sig på!

 

Det er så nemt at drøne i IKEA eller surfe på nettet efter en smuk måde, hvorpå du kan udsmykke dine tomme, hvide vægge på. Vi vil jo helst ikke have at vores hjem emmer af at være kedeligt, upersonligt og uinspirerende. Vi søger alle efter en vægudsmykning, der gør én glad, hver gang vi ser på den. Noget der gerne skriger til omverden, hvem vi er, og hvad vi godt kan lide. Med andre ord noget personligt.

 

.. Og uden at fornærme nogen, er der til tider langt mellem det personligt præg i IKEA kataloget eller alle de andre gode tilbud og muligheder på nettet. For selvom pyntet til væggene er pænt og moderne, bevares, er det ofte også noget, vi kan finde magen til hos eksempelvis naboen, søsteren eller veninden. Og så går alt det personligt hurtigt af det!

 

Derfor er det en god idé at udsmykke dit hjem med fotos, der har en personlig betydning for netop dig. Noget man ikke blot kan finde i IKEA eller andre gode steder. Og noget som din nabo, søster eller veninde med garanti ikke har eller kan matche. Fordi disse elementer er alt sammen noget, der gør dig glad dagligt, når du kigger på det. Noget der betyder noget for lige netop dig, og noget der fortæller dine gæster en lille flig af, hvem du i virkeligheden er.

 

Der findes ikke en entydig betydning for, hvornår noget er smukt – og derfor handler det også om at du vælger den udsmykning, som du finder smuk og interessant. Det er din smag, der er i højsædet. Ikke alle andres. Det skal være dét, der passer netop til dit hjem med din personlige indretning. Ikke til din nabos.

 

Jeg anbefaler derfor, at du udsmykker dit hjem med smukke fotos, der skaber en personlig stemning, bidrager til indretningen og fortæller lidt om, hvem du er, hvad du godt kan lide og hvad der gør dig glad!

 

En måde hvorpå dette kan gøres er, ved at udvælge smukke fotos – det kan eksempelvis være fotos, du selv har taget. Det kan være fotos af alt lige fra dine børn, din mand eller kone, din hund, dine venner og veninder, øvrige familiemedlemmer, gode ferieminder eller alt det, der lige falder dig ind. Det du elsker allermest. Det der fortæller lidt om, hvem du er. Det der får dig til at smile, når du kigger på det. ALT det!

 

Så drop billederne fra IKEA og gør dit hjem mere personligt – og hav samtidig altid de gode minder i nærheden af dig. Det vil du helt sikkert ikke komme til at fortryde.