Blog

Sådan holder dine sokker og nylonstrømper længere

Er du træt af at købe nye strømper, fordi de er hullede, enlige, stive eller blege? Så findes der faktisk en ganske enkel løsning, så det ikke er nødvendigt at skifte strømperne ud så tit. Det drejer sig nemlig om at købe sokker i den rigtige kvalitet; billige bomuldssokker vil hurtigt blive slidt, mens bambus strømper holder deres form og farve meget længere.

 

Ud over at være bløde og behagelige at have på, er bambus sokker utroligt slidstærke, og de bliver ikke stive og træls efter vask. En anden fordel ved bambusfibrene (bare for at nævne nogle få af dem) er, at bambus naturligt indeholder et antibakterielt stof, der er med til at bekæmpe de bakterier, som forårsager sure tæer.

 

Noget, der går i stykker, bare man kigger på dem, er nylonstrømper, og derfor bliver de typisk kun brugt en enkelt eller ganske få gange, inden de bliver smidt ud. Men der er faktisk nogle helt simple tip, som kan få dine strømpebukser til at holde lidt længere.

  • Vær forsigtig med smykker og skarpe negle, da de let kan få strømperne til at løbe.
  • Køb strømpebukser i den rigtige størrelse, så du ikke skal hive dem op hele tiden (og risikere at rive hul)
  • Vask altid nylonstrømper i hånden eller i en vaskepose, så de ikke bliver revet i stykker af andre ting i vaskemaskinen.
  • Når du lægger nylonstrømperne i skuffen, bør du have dem i en plastikpose, så velcro, lynlåse eller andet ikke kan få fat i dem.

 

Uanset, om du er til fine, feminine, praktiske eller pæne sokker, kan du finde masser af strømper til kvinder, som burde dække de fleste behov; lige fra naturmaterialer som bomuld og bambus, der begge kommer i mange farver og mønstre, til kunststof som nylon, der giver tynde, fine og elegante strømper og strømpebukser.