Blog

Sådan fandt jeg et godt VVS firma

For nyligt flyttede jeg ind i et nyt hus. Huset trængte til en kærlig hånd, og jeg havde brug for et projekt, så det var det perfekte match. Selvom jeg har godt styr på gulv, væg og køkkenarbejde, ved jeg simpelthen ingenting om arbejdet med vand til huset, og jeg havde et problem.

Jeg skulle hurtigt finde et godt VVS-firma. Jeg gik selvfølgelig derhen, hvor vi alle går, når vi skal finde noget. Internettet. Men det var svært at finde den helt rigtige løsning. For at gøre det nemmere for dig, er her, de ting du kan overveje, når du skal finde dit VVS-firma.

Bæredygtighed

For mig er bæredygtighed vigtigt. Min VVS’er skal gå op i klimaet ligeså meget som jeg gør. Da jeg selv fokuserer på bæredygtigt byggeri, er det vigtigt for mig, at min VVS’er også gør. Derfor er det vigtigt, altid at spørge om han har nogle klimavenlige forslag til VVSarbejdet. Hvis han ikke har, kan man bare finde en anden.

Brug et onlineforum

En god måde at finde en VVS’er kan være at spørge andre. Brug for eksempel lokale facebookgrupper til at spørge om andres oplevelser med forskellige VVS-firmaer. Jeg havde selv overvejet et firma, indtil jeg kom i kontakt med en, der havde haft en dårlig oplevelse med dette VVS-firma.

Det firma havde jeg ikke undgået, hvis jeg ikke først havde udspurgt mit lokalmiljø. Hvis du ikke har lyst til at gå på internettet, kan du også spørge nogle af dine lokale venner og høre, hvilke firmaer de har brugt til deres VVSløsninger. Efter jeg havde gjort det var jeg kommet frem til tre.

Find en du kan lide

For mig er det vigtigere end som så med et godt VVS-firma. Da jeg selv står for meget af mit byggeri, skal jeg være sikker på, at min VVS’er er en person, jeg kan arbejde sammen med og stoler på vil finde den bedste løsning for mig. Derfor mødtes jeg med tre VVS-firmaer for at finde, det firma jeg bedst kunne lide.

Her er det vigtigt at slå fornuften fra og følge sin mavefornemmelse. Heldigvis var jeg slet ikke i tvivl. Særligt et firma stak nemlig ud. De havde både de billigste løsninger og den mest bæredygtige agenda. Et godt VVS-firma er selvfølgelig ikke det samme for alle, men VVS Stenløse lød som den perfekte løsning for mig.