Blog

Online terapi – hvad taler for?

Annonce

Hvis du bliver spurgt om at forestille dig, hvordan det er at være ved psykolog, så vil din beskrivelse sikkert inkludere, at du sidder overfor en psykolog. Måske har psykologen en god lænestol eller sofa, du kan sidde i. Måske er der en bestemt type kunst på væggene, eller måske er det en bestemt atmosfære, du lægger mærke til.

Langt de flestes beskrivelse af terapi ved en psykolog vil formentlig være som den, der er herover. Der er dog bare lige det, at flere og flere psykologer begynder at tilbyde online terapi – selvfølgelig også på kundernes efterspørgsel. Det kan derfor også være værd at overveje. Lad os  prøve at fremhæve lidt forskellige ting, der taler for online terapi i Århus.

Derfor skal du overveje online terapi i Århus

Terapien er mindst lige så effektiv

Noget af det første der er vigtigt at nævne er, at terapiforløb online er mindst lige så effektive som når du fysisk møder op og har samtaler i psykologens klinik. Du kan derfor også have ekstra ro i maven, når du booker en tid til online terapi Århus.

Du kan sidde i dine vante og trygge omgivelser

En anden god grund til at overveje online terapi er, at du kan sidde hjemme i dine vante og trygge omgivelser. Og det kan også have meget at sige for dit terapiforløb – altså at du føler dig tryg.

Du behøver desuden ikke at skulle køre efter terapien og tænke over transporttid m.m.

Du får nemmere ved at vælge en psykolog

En ting der skal fremhæves omkring online terapi i Århus er, at du selvfølgelig kan vælge lige den psykolog, du vil. Det har du naturligvis hele tiden kunnet, men nu kan du gå med en psykolog i den anden ende af landet, da geografien ikke er noget, du behøver at tænke over.

Der er god hjælp at hente ved denne psykolog

Noget der også taler for at gå med online terapi er, at du har mulighed for at starte ved psykolog Mathias Nagbøl. Han er en af de psykologer i Århus, som helt sikkert har de kompetencer, du leder efter, når du skal finde en psykolog. Du vil desuden også opleve, at han er en utrolig behagelig psykolog. Og som noget særligt kører han også med forløb, der foregår i vildmarken. Det er naturligvis ikke online, men hvis det kunne have din interesse, så hold dig endelig ikke tilbage.