Blog

Møbler til hjemmet

Det kan være svært at finde de rigtige møbler til hjemmet. Møbler kan være dyre, og hvis de ikke er det, hvordan ved man så at kvaliteten er god nok? Sådan oplever mange danskere et uomgåeligt kompromis mellem pris og valg af møbler. Og selvom det kan være svært at få alle pengene til at række, når der skal købes et nyt spisebord, så er der håb forude for et spisebord behøver altså ikke koste 30.000 kr.

Det kan dog være fristende at begive sig ud i billige møbelhuse når behovet opstår. Det resulterer ofte i et par timer i showroomet, en times restitution i caféen, samt en ualmindelig lang tur på lageret for at lede efter produkt nr. 76549 på reol 6278. Og så er det ellers hjem og bruge hele weekenden på at samle et møbel der alligevel ender med at mangle nogle dele fra lageret. Formår man at undgå fristelsen kan man i stedet glæde sig til at gå på opdagelse uden alt besværet online.

Træmøbler – Alt fra spiseborde til hængevitriner

Designermøbler behøver ikke nødvendigvis at være dyre eller prætentiøse. Den skandinaviske stil har i mange år inspireret hele verden og de lyse træsorter og minimalistiske linjer er gengangere i det moderne hjem. Et neutralt, behageligt og luksuriøst element til spisestuen, stuen eller kontoret. Træmøbler går altså aldrig af mode. Og det gør kvalitet heller ikke. Heldigvis følges de to ting ad når danske producenter formår at designe klassiske møbler med høj funktionalitet og lang levetid. Hos LivIn.dk praktiseres netop disse discipliner når de designer, producerer og leverer træmøbler til hele Danmark fra deres fabrik i det jyske. Virksomheden bryster sig nemlig af produktkategorier der strækker sig fra spiseborde til hængevitriner fra egen møbelproduktion i Vestjylland.

Møbler der er til at betale

LivIn bestræber sig på at deres designermøbler skal være til at betale. Indretning skal være for alle og det skal ikke være nødvendigt at gå på kompromis mellem penge og design. Det gælder for eksempel deres populære spisebord med udtræk, der starter fra bare 7.500 kr. inklusiv moms. Nedenfor kan du læse mere om bordet eller se produkter på vores hjemmeside.

Spisebord med udtræk

En af de helt dyre poster i indretningen er ofte spisebordet, men sådan behøver det ikke at være. Hos LivIn.dk handler du direkte hos møbelfabrikken, hvilket betyder at du kan spare en masse penge på dit spisebord. Du kan bl.a. købe det populære Dublin spisebord med udtræk fra 7.500 kr. – dertil kommer så tillægsplader, hvis bordet skal være større. Bordet fås i enten egetræ eller bøgetræ og tilkøbes der plader kan du udvide bordet fra 1,6 meter til 4,2 meter. Det danske kvalitets-håndværk sikrer at bordet holder i mange år. Du kan selv vælge hvor mange tillægsplader du ønsker at tilkøbe, samt hvilken behandling bordet skal have. Tilbage er der kun at invitere hele familien over til hyggestunder, hvor der er plads til alle rundt om dit nye bord.