Blog

Kom i gang med at investere i Canopy Growth aktier

Hvis du har en støre formue eller opsparing stående, er det ikke særlig rentabelt at have pengene stående på en bankkonto. Dette skyldes, at renterne er lave i forhold til inflationen. Det betyder, at din formue vil skrumpe i værdi gennem årene, da forbrugsvarer stiger mere end dit beløb i banken. Nogle banker kører endda med negativ rente, når man har over 100.000 kr. stående på sin konto. Vil du gerne have penge ud og formere sig, er det oplagt at se nærmere på aktieinvestering. Canopy Growth er en forholdsvis ny aktie med gode investeringsmuligheder.

Aktier i et firma, der sælger cannabisprodukter

Canopy Growth aktier blev tilgængelige i 2018. Aktierne stammer fra en virksomhed, der skiller sig ret meget ud i mængden, men som har gode fremtidsmuligheder. Virksomheden bag hedder Tweed Marijuana. Som navnet antyder, producerer og sælger de cannabisprodukter på lovlig vis. Virksomheden er lokaliseret i Nordamerika. I 2019 havde de et rigtig hårdt år, men de har igen god fremdrift på aktierne.

Der spekuleres og forskes rigtig meget i mulighederne i forbindelse med cannabisprodukter, da de ser ud til at kunne helbrede og lindre en lang række sygdomme. Derfor er der heller ikke grund til at tro, at efterspørgslen på disse produkter vil aftage.

De udvikler sig og ekspanderer med nye markeder i Tyskland, Spanien og Danmark, hvor de opkøber andre cannabisproducenter. Der er altså her tale om en sund virksomhed i vækst. Deres hurtige vækst gennem de seneste par år menes særligt at være grundet omstrukturering af virksomheden samt en udskiftning af direktøren.

Der er naturligvis altid en risiko forbundet med at investere i aktier. Hvis du tror på, at Cnopy Growth aktier fortsætter med at stige i værdi, og at du tror på deres produkter, så er det en oplagt mulighed at investere i disse aktier. Aktieinvestering er ikke mere indviklet, end man gør det til. Den billigste måde at investere på, er ved at gøre det uden om banken. Dette skyldes, at de tager godt ved i priserne på gebyrer.

Online guide til handel med Canopy Growth aktier

Du kan i stedet finde online handelsplatforme, der sælger Canopy Growth akier. EToro er lige nu den mest fordelagtige handelsplatform at investere via. Dette skyldes, at deres kurtage (gebyr) består af hele 0 kr. Der er til gengæld stor variation på kurtagen på de forskellige handelsplatforme.

Prisen på kurtage ligger normalvis oppe omkring 100 kr. Du kan online se en god guide til investering i Canopy Growth aktier. Med guiden er det nemt at sætte det hele op. Dernæst er det blot at holde øje med aktiernes live udvikling og finde ud af, hvornår du finder det rentabelt at købe og sælge.