Blog

Kan du heller ikke vente på dine pakker? Sådan kan du se, hvor de er henne

Er du altid bange for at dine pakker ikke dukker op, og vil du gerne følge dem på vejen? Det kan du nu med track and trace. Dette er nemlig et system, der gør det muligt for dig at følge din pakke mens den er på vej til dig. Du kan følge pakken lige fra den forlader lageret hos afsenderen og til den står foran din hoveddør eller ligger i en pakkeboks. Hvad er der ikke at elske?

Sådan fungerer det

Umiddelbart kan sporing af pakker virke og lyde en smule kompliceret, men det er det faktisk ikke. Efter din pakke er blevet sendt fra afsenderen, bliver den scannet digitalt, og dette vil den blive hele vejen, indtil den er hos dig. Du kan derfor også altid se, hvor langt din pakke er nået, og hvor din pakke sidst har været – dette kan især være super rart for dig, hvis du er en af dem, der ofte oplever at miste pakker eller miste overblikket. De fleste leveringsselskaber tilbyder track and trace, hvilket også gør det lettere for dig at bestille fra flere forskellige hjemmesider og virksomheder. Track and trace fungerer selvfølgelig også hvis du er afsenderen af en pakke, som du gerne vil følge. Det bliver altså ikke meget lettere at spore pakker!

Fordele ved track and trace

En af fordelene ved track and trace er selvfølgelig, at du som tidligere nævnt kan følge dine pakker fra start til slut. Du vil med garanti opleve en vis tryghed i dette. Desuden er det en fuldstændigt gratis mulighed for dig som privatperson, uanset hvilken leverandør, du vælger. Du kan for eksempel vælge at bruge Postnord eller Dao, som tilbyder track and trace.

Udover at det er dejligt og betryggende, at du kan følges pakkens vej, så kan du også få en god ide om, hvornår på dagen din pakke vil blive leveret – uanset om det er til din hjemmeadresse eller til en pakkeboks. Dette vil altså også sige, at du kan planlægge din dag ud fra hvornår din pakke vil blive leveret.

Skulle du komme ud for, at du ikke kan se din pakke på track and trace, eller har din pakke ikke rykket sig som forventning, kan du med god samvittighed altid ringe til leveringsselskabet og spørge til dens tilstand eller eftersøge den. Herefter vil de holde øje med pakken for dig og sørge for, at den kommer frem i god behold.