Blog

Hvilke fedtreducerende behandling findes der?

 Der findes efterhånden mange forskellige fedtreducerende behandlinger. Det kan derfor være en jungle at finde rundt i sommetider. Hvilken behandling skal man vælge, hvad er forskellen og hvad koster de? Der er en lang række ting, som du skal tage stilling til, inden du vælger at få en behandling. Jeg har lavet en liste over de mest populære og effektive fedtreducerende behandlinger.

 

Hvad er forskellen på de fedtreducerende behandlinger?

 

Som sagt, så findes der mange forskellige former for fedtreducerende behandlinger. Jeg vil gennemgå de tre mest anvendte metoder, som er henholdsvis en fedtsugning, fedtfrysning og em sculpt.

 

Hvordan foregår en fedtsugning?

 

En fedtsugning er kendetegnet ved, at det er et kirurgisk indgreb. Fedtsugninger er en rigtig god løsning til dig, der gerne vil have ændret kropsfaconen. Denne metode foregår ved, at man via små kanyler, suger fedt ud af kroppen. I forbindelse med det, bliver der lavet flere indstikssteder på det behandlede område. Dette bliver gjort for at få det bedste resultat. Du skal dog ikke være bekymret for snittene, der bliver lavet til indstiksstederne. Disse bliver lavet, så de ikke vil være synlige efter indgrebet.

 

Efter en operation skal du have en elastik bandage på for, at kunne opnå det bedste resultat. En fedtsugning er typisk den dyreste løsning. Det er også den mest omfattende idet, det kræver længere helingstid. Vælger du at gå med en fedtsugning, så kan du forvente gode og flotte resultater, hvor prisen er højere og helingstiden længere.

 

Sådan fryses dit fedt væk

 

I dag er fedtfrysning blevet en af de mest foretrukne løsninger. Grunden til at denne type af behandling er blevet så populær de seneste år, er på grund af det ikke kirurgisk indgreb. Når du får foretaget en fedtfrysning, er der hverken ar eller helingstid, som ved en fedtsugning. Det betyder altså, at du kan tage på arbejde og fortsætte din hverdag, som normalt lige efter en behandling.

 

Ved en fedtfrysning, bliver dine fedtceller på en kontrolleret måde nedkølet, indtil de krystalliseres. Når dine fedtceller krystalliseres, så masseres det behandlede område efterfølgende, så fedtcellerne går i stykker. Går fedtcellerne først i stykker, kan de ikke samles igen. De bliver herefter, på en naturlig måde, udskilt via lymfesystemet.

 

Selve behandlingen tager ca. 1 time. Ved en fedtfrysning kan du forvente en permanent reducering af fedtcellerne på ca. 20-25% efter den første behandling. I de fleste tilfælde, er én behandling nok.

 

En fedtfrysning, er et godt alternativ til dig, der ønsker et ikke kirurgisk indgreb. Prisen for en fedtfrysning kan variere alt efter det ønskede behandlingsområde. Du kan regne med at fedtfrysning, er en billigere løsning end fedtsugning.

 

Hvad er Em sculpt?

 

Em sculpt, er den flotte nye pige i klassen. Denne behandling er forholdsvis ny, men den har taget verden med storm. Em sculpt skiller sig ud, fra de andre to behandlingsformer, ved at du kan opnå en mere markeret og tonet krop, udover en reducering af fedtprocenten. Dette har især gjort denne behandling til en af de mest foretrukne i dag.

 

En Em sculpt behandling går ind og og toner kroppen, op opstrammer muskelmassen. Behandlingens fokuspunkt, er altså at få opstrammet muskulaturen. For at kunne gøre dette, bliver der brugt en Em sculpt maskine, der sender høj intensitets elektromagnetiske impulser på det behandlede område.

 

Denne behandlingsform er, ligesom fedtfrysning, et ikke kirurgisk indgreb. Du kan altså fortsætte din hverdag som normalt, efter en behandling. Det er anbefalet at få mellem 1-3 behandlinger for at opnå det bedste resultat.