Blog

Fra blog til virksomhed

Mange kvindelige bloggere tager deres image til nye højder ved at skabe virksomheder. Det kan de, da de i høj grad har en stor gruppe af menneske, der støtter hvert et skridt de tager. Som kvindelig blogger kan man derfor gøre en god investering i at tage sin blog fra at være skrift og tanker til en virksomhed med produkter. Det vigtige her er dog, at de formår at føre deres personlige image ind i de produkter, som deres målgruppe skal købe. Som blogger kan man bedst nå ud med produkter til sine følgere, hvis de kan mærke, at bloggeren tager del i produktet og troværdigheden af det. Bloggerens personlighed skal skinne igennem i alt. Det gælder både i produktet, emballager og forsendelsesposer.

Personligheden skal skinne igennem

Når kvindelige bloggere starter virksomheder og får lavet deres produkter, er der én ting, der især skal være i fokus – nemlig deres personlighed og offentlige image. Glemmer de kvindelige bloggere at få sat deres personlige image i fokus gennem det, som de vil sælge, mister deres følgere hurtigt interessen. For hvorfor skal de købe noget, som bloggeren ikke selv ville. Derfor er det vigtigt, at de kvindelige bloggere overvejer hvert et trin i processen og husker på de små ting, der kan skabe en verden til forskel. En af de ting, som de kan gøre for at skille sig ud i mængden af de mange kvindelige bloggere, der pludselig bliver virksomhedsejere, er at få skabt forsendelsesposer med et personligt udtryk. På den måde kan de give deres kunder og følgere en oplevelse, som de kun kan få, når de støtter op om netop denne virksomhed. Forsendelsesposer kan komme i mange former og farver. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Det gælder både, om der ønskes en lyserød pose med mange farver eller et mere stille design med et lille logo.

Hvor finder man forsendelsesposer med tryk?

International Bag Industry, også kendt som IBI, er Nordeuropas mest fleksible producent af poser. Med deres store udvalg poser med tryk arbejde kan du finde de forsendelsesposer, der passer til lige netop din virksomhed. Det gælder både, om der skal sendes små eller store produkter ud i verden. Du kan som kvindelig blogger med fordel få hjælp hos International Bag Industry, når du skal have lavet dine forsendelsesposer. Det kan du, da det store udvalg giver dig mulighed for at lade din kreativitet slippe løs. Derudover står de dygtige medarbejdere altid klar til at kunne hjælpe og rådgive dig, når du skal finde det design, der udtrykker dit image bedst. På den måde kan du give dine kunder og følgere den helt rigtige oplevelse, når de skal ned og hente dine produkter.