Blog

Et spabad giver så meget mere velvære

Spabade er noget helt specielt. Med dit eget spabad kan du opnå en forkælelse og en velvære, der nærmer sig det optimale. Også udendørs.

Et spabad

Selve ordet spa kommer fra latin og betyder at opnå helse gennem vand. Det er også en by i Belgien med varme kilder, der har været et kursted siden Romerriget. Spa er betegnelsen den holistisk behandling, som giver velvære for krop og sjæl, og gavner dit mentale helbred.

Udendørs spa

At kunne gå i spa udendørs er noget helt specielt. Der er ikke noget bedre end kombinationen mellem den kolde luft og den varme vand. En god mulighed er at vælge Vivo Spa som leverandør af udendørs spa og swimspa. Vælger du dem, kan du hurtig mærke forskel. Der får du et produkt laver af komponenter i solide, holdbare materialer. Det hele lavet med øje med kvalitet. Produkterne ser ikke bare godt ud, men du får også en ydelse, der er noget ud over det sædvanlige. Der er ikke meget der er bedre end udendørs spa med kvalitet og velvære. Køb dine spaprodukter hos IWAO.

Vil du have luksus?

Er du typen der vil have kvalitet og luksus i alt du vælger og bruger. Også i dit spabad. Så er det helt sikker Vivo Spa du skal vælge. Med Vivo Spa får du ikke en billig løsning, men du får helt sikkert nogen komponenter, der både ser godt ud, men også bare er kvalitet og kan holde til slid og mange års brug. Oveni får du rigtig mange lækre funktioner, de blandt andet forkæler dine sanser. Plus alle spabadene fra Vivo kommer med et cover, du kan have ovenpå din spa, når du ikke bruger det for beskyttelse og så får du ovenikøbet en trappe, så du nemt kan komme op og ned ad din spa.

Rådgivning til køb af spabad

Står du med et behov og en lyst for at få købt et spabad, men er i tvivl om hvad du skal vælge og hvorfor? Så er det oplagt at lave noget research og få rådgivning. Det kan du få via webshoppen IWAO, hvor de altid står klar til at rådgive dig om den bedste løsning til dit behov. En ting du altid skal tage hensyn til, er hvor mange ressourcer du orker at bruge for vedligeholdelse, og dermed også hvor ofte du får behov for at skifte vand, og dermed også belaster miljøet. For det er vigtigt altid at have miljøet med i de beslutninger, du tager i din dagligdag.