Blog

En kors halskæde er gaven til den moderne mand

Halskæder, armbånd, ringe til fingre og ører. Siden tidernes morgen har kvinder og piger pyntet sig med smykker i alskens afskygninger. Mænd, der går med smykker, er naturligvis ikke noget ukendt fænomen, men i den moderne vestlige verden er smykker fortsat primært noget man oftest ser pryde kvinder og piger.

Der er dog en bevægelse i den modsatte retning i gang, og oftere og oftere vil man kunne observere mænd, der bærer smykker af den ene eller den anden slags. Faktisk er det mere eller mindre blevet et modefænomen, at mænd ifører sig et armbånd, finger- eller øreringe eller en halskæde.

At halskæder et blevet populært blandt mænd er noget relativt nyt, men er du på udkig efter den perfekte gave, som skal overraske og peppe din mands udtryk lidt op, er det altså en gangbar vej at gå.

En halskæde til mænd kan mange ting. De fås i mange forskellige afskygninger, og kan således være med til at sende forskellige signaler til omverden. At smykker er et effektivt middel til at fortælle noget om ens kulturelle tilhørsforhold eller religiøse overbevisning, er velkendt.

Et af de mest populære og klassiske symboler som vedhæng i en halskæde er korset. En kors halskæde vil de fleste umiddelbart forbinde med ønsket om at signalere noget om, at man sværger til kristendommen. Det behøver dog langt fra at være tilfældet, og faktisk er en kors halskæde i sig selv et voldsomt populært stykke mode, der ikke behøver hænge sammen med ejerens religiøsitet.

Specialiserede forhandlere af smykker til mænd

At mænd i stigende grad kan ”tillade” sig at gå med smykker offentligt og blive anerkendt for dette, afspejles naturligvis – og heldigvis – også i de udvalg som smykkeforhandlere har. De store og kendte forhandlere har for længst haft et udvalg særligt til mænd, men derudover er kommet forhandlere til, som faktisk udelukkende fokuserer på at sælge smykker – og i høj grad kors halskæder – til mændene.

Af samme grund er der altså mange muligheder, når du skal finde gaven, som din mand uden tvivl vil knuselske. Et eksempel på en dansk forhandler, der sælger smykker til mænd, er Jewls. Webbutikken tilbyder et flot udvalg af armbånd, halskæder og fingerringe, der alt sammen er dansk designet, til mænd. Kors halskæder er selvsagt også en del af produktlinjen, og her kan du finde flotte eksemplarer, i guld eller sølv og med forskellige slags kæder.

Jewls sælger smykker i høj kvalitet, og derudover sørger de for spiselige priser, så gaven til manden ikke behøver æde alle månedens lommepenge op. Materialet er rustfrit stål af den fineste slags, og dette betyder, at smykkerne kan bæres under træning, svømning og meget andet. Så selvom din mandlige partner lever et aktivt liv, kan du med sindsro forære ham en kors halskæde fra Jewls.