Blog

EMS træning

Hvis der er noget, som influencere og bloggere kan, så er det at finde de nye trends før alle andre. Hvad end det er Bubble Tea, denim jakker eller de nyeste træningsformer. Især i de senere år er det blevet populært at afprøve træningsformer, som gør det muligt at nå det hele på den halve tid. Én af disse træningsformer er EMS træning.

 

EMS træning er en ny og moderne træningsform, som ved hjælp af elektriske impulser stimulerer dine muskler omkring 80% mere end ved normal træning. Flere af de største influencere herhjemme benytter sig allerede af denne effektive træningsform, og især blandt kvindelige bloggere er der stor enighed om, at EMS træning i fremtiden bliver kæmpe stort i udlandet såvel som herhjemme.

 

Følg i bloggernes fodspor

 

Drømmer du også om at kunne få 90 minutters effektiv træning overstået på bare 20 minutter? Så er EMS træning løsningen. Hos Shaping Studio i Randers tilbyder de EMS træning til alle deres kunder. Deres dygtige instruktører guider dig igennem hele træningen og sørger for, at du får lavet de øvelser, som vil give de største resultater hos dig og din krop.

 

Selvom træningen helt sikkert bliver hård og med sved på panden, så kan du være helt sikkert på at have det sjovt undervejs. Er I to, som ønsker at træne sammen, er dette også en mulighed. Hos Shaping Studio kan én instruktør gennemføre EMS træning med op til to personer på samme tid. Uanset hvilken form I hver især er i, vil instruktøren sørge for at tilpasse øvelserne, så I begge får det maksimale udbytte af træningen. Det bliver sjovt og hårdt.

 

Elektriske impulser? Gør det ondt?

 

Det helt korte svar er: nej. Det gør ikke ondt at EMS træne. Når mange ved første øjekast kan blive nervøse over at skulle iføre sig det specielle træningsudstyr med elektroder over det hele, så er det faktisk helt uden grund. Strømmen, der tilføres dine muskler under træningen, er slet ikke stærk nok til at kunne mærkes.

 

Efter træningen oplever du sandsynligvis at være øm i dine muskler, på samme måde som hvis du havde brugt 90 minutter i træningscenteret. Dette er dog helt normalt og betyder egentlig bare, at træningen har fungeret som den skal. Dine muskler er blevet sat på arbejde og er nu i gang med at genopbygge sig selv.

 

Prøv det af hos Shaping Studio

 

Hos Shaping Studio ønsker de at gøre de nyeste og bedste træningsformer tilgængelige for alle danskere – ikke kun bloggere og influencere. Derfor er prisen sat helt i bund. Er du i tvivl om, hvorvidt du har lyst til at investere i et helt EMS træning forløb, så kan du desuden købe en prøvetime for kun 100 kroner. Der er altså ingen undskyldninger for ikke at give EMS træning hos Shaping Studio et forsøg. Din krop vil takke dig for det.