Blog

Derfor skal du bruge blue light briller foran computeren

Når du sidder foran computeren, tv’et eller med din smartphone, så kigger du på en skærm med blåt lys. Det gør tingene på skærmen tydeligere, men det har også nogle ulemper. Det kan påvirke din søvnrytme, så du får svært ved at falde i søvn om natten. Det kan også give dig hovedpine.

En meget stor ulempe ved det blå lys er, at det kan skade dine øjne. Det kan påvirke dit syn og ødelægge det. Så beskyt dit syn, når du kigger på blåt lys. Det gør du meget nemt med at par blue light briller.

Beskyt dit syn

Vil du ikke skade hverken dit syn eller din søvnrytme, så få dig nogle blue light briller. Dem kan du have på, når du sidder foran computeren. Så beskytter de dine øjne, og din søvn bliver ikke påvirket.

Det er vigtigt, at du passer på dine øjne. Det at kunne se er noget, du bruger hver dag og hele tiden. Det vil være svært for dig at skulle undvære den evne. Også bare delvist. Så pas på dine øjne, og beskyt dit syn imod det blå lys. Nu tænker du måske: Hvad er det blå lys læs mere her.

Blåt lys

Den ikke nørdede forklaring om blåt lys er, at det er en slags lys, der kan påvirke os negativt. Lige som det ultraviolette lys kan gøre os solbrændte, så kan det blå lys påvirke vores øjne og vores søvn.

Nogle mennesker får sværere ved at sove, når de har været udsat for for meget blåt lys. Men det værste ved blåt lys er, at det kan påvirke dit syn. Det kan simpelthen gøre skade på dine øjne. Du kan få betændelse eller skader på linsen eller nethinden. Det er bestemt ikke noget, du har lyst til. Derfor bør du passe lidt på med det blå lys.

Sluk computeren

For at passe på kan du tage nogle blue light briller på foran computeren og i andre situationer, hvor dine øjne udsættes for blåt lys. Så får du skruet ned for det. Du kan dog også tænke på at slukke computeren. Læs en bog, eller gå en tur udenfor i stedet for. Det vil også være godt for dig på andre måder.

Når du så går en tur i naturen, så husk at nyde alle de ting, du kan se derude. Det er takket være dine øjne, så dem bør du passe på.