Blog

Brug økologisk sæbe og gør noget godt for din hud og naturen

Længe har vi mennesker nærmest fyldt os med kemikalier fordi, at der har været en konsensus om at det skal der til, før vi bliver sådan rigtige rene. Men det er en myte og samtidig med at det er en myte, så er det faktisk også rigtigt usundt for vores hud. Mange hudproblemer skyldes nemlig en overdreven brug af kemikalier, som f.eks. når vi vælger at vaske os med sæbe som er fyldt med sulfat og andre skadelige kemikalier.

Men hvad kan man så gøre, når man stadig gerne både vil være ren, dufte godt og sikre sin hud de bedste betingelser? Man kan f.eks. bruge økologisk sæbe, som indeholder naturlige goder for vores krop og sjæl.

 

Vælg de produkter med de rigtige ting for din hud

Når man skal erstatte de mange kemikalier, skal man dermed også finde ud af hvad kan gå ind og være et godt og bedre alternativ for sin hud. Det behøves nemlig ikke kun være en ”erstatning”, men det kan faktisk også være en forbedring. Vælger man nemlig produkter med de helt rigtige ting, kan man dermed både få en bedre smag i munden i forhold til klima, men også få en langt sundere hud, uden at man skal bekymre sig om diverse kemiske ting man bader sin hud med og dermed også skader sin hud.

 

Nogle af de mange ting som man blandt andet skal gå efter, når man skal finde ud af hvilke produkter man kan skifte sine gamle ud med er, ting som: Sheasmør, Olivenolie, Tea Tree Olie, Babchi Urt, Bivoks og mange flere. Du kan evt. google dig til, hvilke ting som netop kunne være en god idé for din hud.

 

Tænk på dig selv og tænk på naturen

Hos NursByNatuer sælger man f.eks. økologiske sæbe som bla. indeholder Sheasmør, som gennem studier har vist, at det er rig kilde på antioxidanter og omega 6 fedtsyrer, som er med til at forbedre tør hud. Det indeholder også olivenolie. Olivenolie har antiinflammatorisk og antioxidantisk virkning på huden, og kan blandt andet bidrage til at fremme sårheling og reparere hudbarrieren. Den trænger dybt ned i huden og tilfører underhuden næring og fugt, uden at huden bliver fedtet.

 

Selvom det selvfølgelig kræver lidt tilvænning at finde de helt rigtige produkter for netop din hud, da alle hudtyper er forskellige, er det absolut en af de bedste investeringer du kan gøre for dig selv, for din hud og for klimaet.