Blog

Anbefaling af min lokale IT supporter i Roskilde

Som kvindeblogger har jeg som regel altid brug for lidt ekstra hjælp til teknologien. Der er utroligt meget teknisk involveret med det at have en blog og det er ikke altid min stærkeste side. Derfor har jeg valgt at lave en aftale med en lokal IT support i Roskilde. På den måde kan jeg altid få lidt ekstra hjælp, hvis jeg har brug for det.

Dette er min anbefaling af min IT support her i Roskilde.

Hvem brugte jeg?

Lad os først snakke lidt om hvilken IT support jeg egentlig valgte at benytte. Den IT support som jeg benytter – og varmt kan anbefale til andre – kan du finde på Itloesningen.dk.

Hvis du selv leder efter en god IT support for tiden, så vil jeg anbefale dig at gå ind på denne side og kigge dig lidt omkring. Der er ofte mange firmaer at vælge imellem, men dette er et firma som jeg i hvert fald er sikker på kan levere lige den service, som man har brug for.

Derfor kan jeg godt lide dem

Der er mange grunde til, hvorfor jeg godt kan lide lide netop dette firma. Først og fremmest synes jeg det er meget rart at have en aftale med en IT support, som jeg ved at jeg altid kan regne med. Uanset hvilket problem jeg har og hvilket tidspunkt på dagen jeg har brug for hjælp, så kan jeg regne med lige netop denne IT support. Det er ikke alle, som vil tilbyde denne samme mængde af service.

Kundeservicen er i det hele taget altid i orden med lige netop denne IT support og det er noget jeg sætter pris på. Når teknologien ikke fungerer, så er det meget nemt at gå hen og blive gevaldigt stresset. Tingene skal jo netop fungerer, når man har en blog at skulle administrere. Og jeg sætter meget stor pris på at denne IT support altid formår at klare problemet så hurtigt som muligt, så jeg kan komme tilbage i programmet.

De blev varmt anbefalet af andre

Det er også meget betryggende at bruge netop denne IT support, fordi den blev mig varmt anbefalet af andre, som brugte den. Ligesom jeg nu anbefaler den til dig kære læser, så blev jeg også anbefalet denne IT support af en kilde, som jeg stolede på. Og derfor tog jeg chancen i sin tid. Og det er så absolut ikke noget som jeg har fortrudt siden.

Hvis du tager et kig på nettet vil du med garanti også kunne finde frem til en hel del gode kundeanmeldelser omkring dette firma. Prøv blot at tage et kig på disse, hvis denne anbefaling ikke er helt nok til at overbevise dig.

Du kan lære mere på egen hånd

Til sidst vil jeg blot gerne lige understrege, at det naturligvis er vigtigt at lære så meget om det tekniske som muligt. Det er rart at have en IT support som denne, som man virkelig kan stole på. Men de kan jo ikke komme og redde dig hver eneste gang, hvor du går og har et problem.

Du kan eventuelt tage et kig på https://www.teknologisk.dk/kurser/7-gode-raad-til-it-sikkerhed/38265. Dette var et meget godt kursus for mig at lære og det lærte mig utroligt meget omkring it sikkerhed – hvilket også er en vigtig del af det at administrere en blog!