Blog

De fem bedste steder at tage på spaophold

Hvis du har brug for lidt hvile og afslapning, er der ingen bedre måde at gøre det på end at tage på spaophold. Men med så mange muligheder derude kan det være svært at beslutte sig for, hvor man skal tage hen. For at hjælpe dig har vi samlet en liste over de fem bedste steder at tage på spaophold. Så uanset om du er på udkig efter et luksuriøst ophold eller en mere budgetvenlig mulighed, har vi dækket dig ind.

 

  1. Stockholm

Hvis du er på udkig efter en luksuriøs spa-oplevelse, skal du ikke lede længere end til Stockholm. Denne svenske by er hjemsted for nogle af de mest smarte og eksklusive spas i verden. Fra den fantastiske arkitektur til de fantastiske behandlinger, der tilbydes, er du sikker på at få en uforglemmelig oplevelse. Og hvis du bliver træt af spaen, er der masser af andre ting at lave i Stockholm, lige fra at udforske den gamle bydel til at besøge et af de mange museer.

 

  1. Reykjavik

Hvis du ønsker at slappe af i naturen, er Reykjavik det perfekte sted for dig. Denne islandske by ligger lige ved siden af nogle af de smukkeste landskaber i verden. Og hvad kan være mere afslappende end at bade i en naturlig varm kilde? Der er masser af kurbade i Reykjavik, der tilbyder denne unikke oplevelse. Du kan også drage fordel af midnatssolen og nyde lange dage med vandreture og udforskning under dit ophold.

 

  1. Prag

Prag er en anden god mulighed for dem, der ønsker at kombinere deres spaophold med noget sightseeing. Denne historiske by er fyldt med smuk arkitektur og fantastiske udsigter. Og der er masser af spas at vælge imellem, uanset om du er på udkig efter noget traditionelt eller moderne. Prag er også forholdsvis budgetvenlig, hvilket gør det til en god mulighed, hvis du ønsker at spare nogle penge.

 

  1. Budapest

Budapest er en anden europæisk by, der både byder på skønhed og overkommelige priser. Denne ungarske hovedstad er hjemsted for noget af den mest fantastiske arkitektur i Europa samt masser af termiske bade, der er perfekte til at slappe af efter en lang dag med sightseeing. Budapest er også kendt for sin lækre mad, så sørg for at prøve nogle traditionelle retter, mens du er der.

 

  1. Barcelona

Barcelona er et godt valg, hvis du er på udkig efter solskinsvejr og sandstrande under din spaophold. Denne spanske by har det hele, fra spas og feriesteder i verdensklasse til fantastiske strande og masser af kulturelle attraktioner. Barcelona er også forholdsvis nem at komme rundt i, så du kan få mest muligt ud af din tid der.

 

Du kan læse mange flere rejseguides på www.rejsentil.dk.